Ziua Nationala, celebrata si la Buhusi

5.053

La Buhusi, peste treizeci de institutii, firme, reprezentanti ai unor asociatii si partide politice au depus flori coroane de flori la Monumentul Eroilor din centrul orasului. Conform traditiei, primarul Ionel Turcea s-a intalnit si in acest an, dupa ceremonie, cu membri ai Asociatiei Veteranilor de Razboi. La Colegiul „Ion Borcea”, prof. Ana Maria Dolgos a gestionat o dezbatere care a vizat problematica evenimentului de la 1 Decembrie, in vreme ce Clubul „Neuron”, coordonat de prof. Carmen Zaharia, a sarbatorit Ziua Nationala prin munca, initiindu-i pe cei din Consiliul Reprezentativ al Elevilor in arta/tehnica elaborarii proiectelor. Scoala „Mihai Eminescu” a organizat concursuri cu tema istorica la clasele a IV-a si a VIII-a, dar si un spectacol din care n-au lipsit corul, dansurile populare, muzica patriotica. Ziua Nationala a fost sarbatorita si in celelalte institutii scolare, printr-o serie de activitati foarte atractive. Dincolo de realitatea cenusiului cotidian, buhusenilor chiar le-a vibrat sufletul.

Ion Fercu – desteptarea.ro

8 COMENTARII

  1. o imagine in care sa se vada monumentul in intregime ,coroanele si tunurile nu aveti?Poate ar dori sa vada si alti buhuseni,in special cei plecati din oras.S-ar mandri macar cu aceasta imagine,daca alt motiv nu au.

  2. toate bune si frumoase, dar inainte de a incepe depunerea de coroane de flori, cei care se ocupa de asa ceva ne-au delectat cu muzica englezeasca.
    Pcacat, mare pacat. Chiar de ziua Romaniei sa auzi asa ceva e dureros

  3. Dar unde era Elena Udrea de Buhusi ca nu am vazut-o la depunerea de coroane?
    Ca nu am auzit ca i-ar fi luat locul un alt consilier de pe listele PSD.A plecat cumva in tarile calde?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here