Ziua Eroilor, sarbatorita si la Buhusi

5.911

_MG_6147

Joi, 13 iunie, Ziua Eroilor si Inaltarea Domnului au fost marcate, la Buhusi, printr-o ceremonie religioasa, o slujba de pomenire si depunere de coroane de flori. Manifestarile s-au desfasurat la Monumentul Soldatului Necunoscut din centrul orasului.

Conform traditiei Bisericii Ortodoxe Romane, ziua Inaltarii Domnului Iisus Hristos este si Ziua Eroilor Neamului. Reinstituita dupa aproape cinci decenii, aceasta sfanta zi este un inaltator moment de comemorare a tuturor fiilor patriei cazuti la datorie, in toate timpurile si in toate locurile, intrati de-a pururi in constiinta nationala si deveniti legenda.

Primaria Buhusi, Consiliului Local, Asociatiea Veteranilor de Razboi, Colegiul Tehnic “Ion Borcea”, principalele organizatii politice din localitate, PSD, PDL, PNL, PP-DD, dar si reprezentanti ai Spitalului Orasanesc Buhusi, ANAF Buhusi, SC Stofe Buhusi SA si altii, au depus coroane in cinstea eroilor neamului cazuti la datorie.

_MG_6074

Vezi GALERIA FOTO

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. frumos emotionant !!!dar din pacate nu mai este cum era odinioara cu cantece patriotice cantate de elevi si nu de radio cu jocuri populare specifice traditiae!!!dar ma rog asa este acum…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here