Zilele Orașului Buhuși

11.811

În acest an, zilele urbei vor fi sărbatorite doar prin celebrul bâlci anual ce se desfășoară în jurul Zilei Crucii , 14 septembrie.

Concertele obișnuite din centrul orașului nu vor avea loc anul acesta.

Administatorul public Vasile Zaharia a motivat acest lucru prin lipsa fondurilor. Primarul Ionel Turcea confirmă: “Anul acesta nu avem fonduri destule. În toamna asta avem multe cheltuieli și, după cum este normal, am ales să nu ne îndatorăm pentru a ține concertele. La Spital vom plăti 2 miliarde (n.r. lei vechi), partea noastră, pentru achiziții de aparatură. În plus, trebuie să terminăm lucrările la canalizare  începute pe străzile Orbic și Libertății. Oamenii vor întelege situația.”

15 COMENTARII

 1. bai oli..cred ca si tu esti vreo femeie ..vreun barbat invarsta care vreti liniste…cum adica bine ca le au venit mintea la cap.se mai distra si tineretul cu ocazia acestor zile.

 2. O nedumerire… Pana acum pentru problemele orasului era intrebat viceprimarul. Acum ceva vreme dl. Zaharia si-a dat demisa din aceasta functie, dl. Cretulescu preluand titulatura. Dar doar titulatura? Ca vad ca de problemele orasului raspunde tot dl. Zaharia, administrator de data aceasta. Administrator unde? In Primarie? Daca da, atunci de ce aceasta rocada? Administrator a ce?

 3. E o prostie sa nu se mai faca concertele ,avem un oras de mai toata sila ,pana si cei de la sate si conume fac concerte la zilele speciale si noi care ar trebui sa dam dovada ca suntem la oras ,ce facem ne lasam mai joc ,bravo vaoua ,ne duceti de rapa ,altora le ajung fondurile ,noua nu ,! Soun cat se poate de sincer ,mam saturat de oarsul asta ,a ajuns sa nu fie bun de nimic . Ne-am facut de ras in fata tuturor ! Ne dau clasa cei de la sate ! Va felicit unde ne-ati adus !!!!

 4. da bine bine .. de 3 ani se tot fac lucrari pe strada Libertatii . la fiecare ploaie ne luptam cu noroaiele . cand se va termina ? sa nu mai spunem ca ” muncitorii ” isi iau pauze de la 11 la 5 la cele mai apropiate carciume.

 5. Dragii mei,dupa cum puteti observa,orasul Buhusi la capitolul “Arta” este undeva sub media mediocritatii….Societatea in care traim PUTE!!!
  Ni se iau tot felul de beneficii…si ne lamentam ca idiotii in ce ??

  UNDE E BUHUSUL PLIN DE ARTISTI??????????

 6. “…partea noastra ” zice cu glas raspicat Dl Primar , adica noi ne-am achitat . Iar concertele ……deh…vor intelege oamenii . 🙂 stiti ce e funny ? Faptul ca permuta atentia alegatorilor de la singura manifestare Open Air anuala, finantata de primarie, prin scoaterea in fata ale unor lucrari ce trebuiau facute in tacere si de acum 6 ani ,

 7. Oameni buni !Asta e bataie de joc ! Nu mi se pare corect sa nu ne distram macar odata in an ! Cei de la tara pot avea spectacol de ziua comunei dar noi de ziua orasului nu putem sa sarbatorim cum se cuvine si sa pastram traditia ! Rusine sa va fie domnule primar si domnule administrator ! V-ati batut joc de oraselul nostru ! Bun ca aveti bani pentru altele dar pentru ceva ce se intampla doar odata in an nu aveti ! Acusi vreti sa va votam nu ? Bineinteles ca vom vota dar va fi in acelasi mod in care si voi ne tratati pe noi ! Adica in bataie de joc !

 8. Nu e o traditie sa aduci anumiti artisti sa cante pe scena dupa negativ si sa cheltui mii de euro pe fals.Sau bani aruncati pe spectacolul ala idiot de artifiicii care polueaza natura si iti bubuie timpanele aiurea.Se poate forma de ziua buhusului o traditie din ceea ce are orasul.Sunt oameni cu talent si in Buhusi.

 9. Fondurile alocate pentru astfel de evenimente sunt separate de fondurile pentru canalizarea de pe libertatii(de exemplu), lucrare platita de CET Bacau nu de primaria Buhusi.

 10. Cum a spus si #DUM … ati putea face un spectacol cu talente din oras …. sunt foarte multi copii talentati in oras ! De ce nu faceti ceva pentru ei sa fie remarcati ?

 11. Buhuseni,si mai ales cei care va simtiti ofensati de lipsa distractiei,ar fi cazul sa mergeti sa munciti,sa vi se opreasca impozite,sa va platiti TAXELE,si abia dupa aceea sa vorbiti dak va convine sau nu sa se organizeze(plateasca) concerte din banii munciti de voi.banii de la canalizari sunt in buzunarele celor din primarie si a acolitilor lor,iar concertele au fost organizate in fiecare an cu banii din impozite,amenzi administrative si alte TAXE aplicate PROSTIMII care munceste.cei care doriti concerte,munciti un an de zile,puneti bani deoparte,iar cand vin ZILELE ORASULUI BUHUSI puneti mana de la mana si platiti artistii sa vina,sa va cante,sa va ia banii si sa plece ca de la stana(cum a facut CRBL).oricum,majoritatea va distrati zi de zi prin baruri,nu inteleg de ce nu a-ti face la fel si de ZILELE ORASULUI BUHUSI,ca oricum,artistii nu vin sa isi promoveze nici o piesa la Buhusi,doar fac PLAYBACK pe cele mai vechi piese ale lor.Si la urma toata,sa fim seriosi,Buhusi este ORAS doar cu numele,civilizatia este mult sub nivelul DECENT pentru un ORAS.mergeti in continuare si va distrati cum o faceti un an intreg,caci mai mult NU MERITATI,iar daca intr-adevar va doriti ceva mai mult pentru Buhusi,schimbati dracului Primarul si toata Sleahta lui de hoti.daca nu sunteti in stare,atunci,sa mai sarbatoriti ZILELE ORASULUI BUHUSI cand va veti vedea ceafa fara oglinda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here