Zilele Orasului Buhusi 2013 – LIVE

24.538

Spectacolul este transmis IN DIRECT pe www.buhusi.net cu sprijinul Top Telecom

Transmisiunea celei de-a doua zile de spectacol va începe la ora 17. Duminică îi veți putea urmări în direct pe Proconsul, Matteo, Nicole Cherry, Ileana Ciuculete, Autentic, Uni-k (Cristina și alții.

24 COMENTARII

  1. LA MULTI ANI! buhusenilor, mi-e tare dor de toti, as fi vrut sa fiu acolo cu voi(virtual…am fost) . Totul a fost ok, muzica, decor, organizare etc. dar transmisia live si cu sprijin din partea Top Telecom, lasa de dorit. Intreruperile f. dese si “c.d.” zgåriat…….una peste alta a fost bine ca ceva am vazut….succe in continuare!

  2. la multi ani buhusi intradevar a cam slab anul acesta spectacolul sunt interpreti de muzica populara putini le multumim organizatorilor ca au pus mult efort si tot odata multi bani la criza asta e bine.La anul o sa fie mai bine si poate o sa aduca mai multi interpreti de muzica populara

  3. cel mai frumos a fost azi ansamblul din buhusi cu d-na BARCAN …FARFUI mestecand guma si facand balonase …si dansand populara ..oare cad a facut preselectie pt ansamblu nu sau uitat putin la membrii

  4. felicitari la toti cei care au condus si organizat aceste spectacole si special felicitari a ,, buhusi net,, ca am putut vedea si noi spectacolele cei care sintem departe de orasul nostru . multumim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here