Zilele Orașului Buhuși 2023, o reușită

1.595

În weekendul ce tocmai s-a încheiat a avut loc Bâlciul anual, tradiție de zeci de ani de Ziua Crucii – 14 septembrie și concertele dedicate Zilelor Orașului Buhuși.

Locația aleasă pentru acest an, platoul Tudoreni (zonă cunoscută și drept „Maracana”) a stârnit multe discuții pe rețelele de socializare în ultimele săptămâni. În timp ce unii motivau distanța mare față de oraș, alții au salutat decizia de a-l muta din centrul orașului, disconfortul creat locatarilor din zonă fiind lesne de înțeles. Acum, după eveniment, toată lumea este de acord că locația aleasă și organizarea au fost la superlativ.

În zilele de 16 și 17 septembrie au avut loc concertele dedicate Zilelor Orașului Buhuși 2023. Pe lângă talentele locale, precum ansamblul doamnei Mariana Barcan – Flori Buhușene, tinerii dansatori de la Scoala de dans Adamas sau interpreții de muzică populară Riana Asandei, Raul Râncu sau Daria Ciubotariu, în listă artiștilor s-au regăsit și nume consacrate: Irina Loghin, Andreea Hăisan, Dan Ciotoi și formația Generic sau RAREȘ. A fost prezent și Taraful Rapsodia Iașului, condus de buhușeanul Melu Birtaru.

Primarul Vasile Zaharia a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire pentru participanți și un clip cu rezumatul evenimentului:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here