Weekend plin pentru toate grupele de la HC Buhuși

2.093

Weekend-ul trecut a fost unul plin pentru toate grupele de la HC Buhuși și toate cele trei echipe s-au întors cu rezultate pozitive.

Grupele de junioare IV (fete născute în 2004) și junioare V (fete născute în 2005) au participat la un turneu amical organizat la Bacău, alături de CSS Bacău, Golden Kids Bacău, Școala Gimnazială Prăjești, CSS Târgu Neamț și LPS Roman.

Echipa de junioare V, antrenată de prof. Eusebiu Tancău, a terminat pe primul loc în grupă, dar a fost învinsă în finală de echipa organizatoare, CSS Bacău.

Același rezultat a fost obținut și de echipa de junioare IV, antrenată de prof. Margareta Anghel.

„Este un sentiment de mulțumire, este un semn că activitatea clublui merge într-o direcție bună. Mulțumim fetelor care se antrenează cu seriozitate și mulțumim părinților care au înteles că fiecare copil trebuie să se antreneze la grupa de vârstă potrivită.” – ne-a declarat președintele HC Buhuși, Ovidiu Hobu.

În etapa a 6-a a Campionatului Național de Juniori III, fetele noastre au reușit o victorie importantă în deplasarea de la Piatra Neamț, scor 24-27.

IMG_0150

IMG_0149LPS Piatra Neamţ – HC Buhuşi 24-27 (16-15)
HC Buhuși: Gavrilă Diana, Turcu Stefania, Apostică Bianca – Direa Miruna (12), Ababei Petronela (6), Răducanu Larisa (2), Anghel Marilena (2), Teslariu Maria (3), Râncu Laura (2), Apostică Alexia, Rezmireş Nadia, Samson Ana, Stolnicu Ştefania, Maftei Ioana, Casapu Amalia, Poiană Diana.

Urmează o etapă intermediară joi, 5 noiembrie, când HC Buhuși va primi vizita echipei LPS Suceava, de la ora 15, la Sala Polivalentă.

clasament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here