UPDATE | VIDEO | Perchezitii domiciliare si cercetare pentru lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si ultraj

2.977

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției orașului Buhuși, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, au descins în 10 locații din orașul Buhuși.

Polițiștii au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane bănuite de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj, comise la data de 17 ianuarie a.c.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile sunt în derulare și sunt efectuate în vederea completării materialului probator.

UPDATE: CERCETAȚI PENTRU LOVIREA SAU ALTE VIOLENȚE, TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE ȘI ULTRAJ

În urma celor 10 percheziții efectuate astăzi dimineață, în orașul Buhuși, 6 persoane au fost conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

La finalizarea audierilor, 5 persoane au fost reținute de polițiști, iar bărbatul, de 33 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj, a fost reținut de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuși.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, urmează să fie efectuate propuneri de arestare preventivă, pentru 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma perchezițiilor, la imobilele celor vizați, polițiștii au descoperit obiecte contondente, respectiv, bâte, topoare, obiecte de îmbrăcăminte și alte mijloace materiale de probă ce interesează cauza.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here