7 COMENTARII

  1. Cine-s cei 5-6 de la politia comunitara care impovareaza asa tare bugetul?
    Poate ca nici Consiliul Local nu a adoptat hotarari care sa le atribuie anumite competente celor de la politia locala,oricum nu au nici o autoritate ,le lipseste asta pana si celor de la politia nationala dapai lor.
    Poate unii ar trebui analizati mai atent ca ii vezi ca merg in timpul serviciului in pastoral cu masina unitatii (cu stupii la plimbare sa faca pofta de mancare la albine) dar asta e treaba celor competenti.
    Si se pare ca nici nu sunt motivati financiar macar asa cat de cat de vreme ce sunt salarii de sub 750 lei in mana( sa avem pardon cine-si pune lumea-n cap pentru acesti bani,sau poate daca ar avea mai multi tot la fel si-ar indeplini atibutiile cine stie?)

  2. plolitia asta locala si nu comunitara …de ani buni nu mai e comunitara… 750 iau acele pers care au 25 de ani vechime…salariile adevarate sint sub 700 95% dintre ele …ce mai paguba fac baietii astia..:}}} e grav ce se intimpla…cind a fost nevoie de ei au fost trimisi la innaintare si acum sint umiliti …am un prieten care lucreaza la politia locala si mi-a marturisit cite ceva si nici nu mi-a venit sa cred …in 8 ani le-au dat 2 rinduri de haine…i-si cosea saracul gulerul ca putrezise de la spalat si ramasese cu el in mina si ce haine frate ca dupa spalat ramin tot murdare si cica ghete de M.A.I. dupa 5 luni a ramas cu talpa in mina si si-a luat papuci de la tigani frate a scos bani din buzunar de la el cu mine a fost…si iaaaaa faza fac cu politia nationala ala de la nationala ia 28 de mil si el 650 de ron si il baga pe el la innaintare de fiecare data ca de el e politist national si asta saracul nu i-a fost dat nici macar un sprei lacrimogen in 8 ani pleaca la interventie cu ce ia din sifoner ce sa mai vorbim de arme si altceva,a ris cu gura pina la ureche…..am inteles ca au trei bastoane care le dau unul la altul:)))))faza ca sint bagati la innaintare se vede si la cel care si-a taiat gitul…cine cara sacul????am impresia ca e ceva de genul cum s-a intimplat in fabrica muncitorii au fost dati afara iar birourile erau ful numai de directori:)))))))))))ca de cum sa-i dai afara pe doamna pe domnu…..pe fratele pe varu ala stie prea mult….dar cea mai tare faza e, mi-a spus ca in 8 ani un superior a venit la o singura sedinta si le-a spus ca ii da afara…si punct. nici macar avertisment …..siii masina aia:))))am inteles ca numai cardiaci o conduc cica ala tinar e un pic sanatos dar are si el problemele lui…si ca majoritatea sint bolnavi sau batrini si nu mai pot bolnavi ca si el colegul asta ,nu pot merge la interventie ca fac stop cardiac…saraciiii…oare de ce sint toti bolnavi????ca o duc prea bine!!!si toti sint divortati oare de ce ??? pt ca au un nivel de trai ft ridicat!!!!!!!si ce pretentii frate sa mai ai la ei datati cu mijloace de aparare nu …costumati in ris….patrula am inteles ca numai vreo 20 de chilometri cam atit pot sa faca pe zi….salariii ioc…ce autoritate si ce salarii…ore de noapte nu simbata si duminica am vazut pompieri la poarta oare de ce???NU INTELEG CE PAGUBA FAC BAIETII ASTIA????SA MA AJUTE CINEVA SA DESLUSESC MISTERUL:))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!CRED CA PLEACA DE SUS !!!!:))))DE LA DUMNEZEU))))) II PEDEPSESTE CA AU TOT SPERAT CA O SA VINA ZIUA CIND O SA FIE MAI BINE!!!!

  3. Sa pornim o discutie de la o simpla constatare . Noaptea str Libertatii e in bezna totala , iluminatul public e stins . Cand intri in oras dinspre Bacau primele becuri stradale sunt in functiune doar de la gara incolo .O invitatie pentru hoti sa-si vada de treaba nestingheriti . Si din ce aud furturile in orasul nostru s-au cam inmultit . Putem trage cateva concluzii? Locuri de munca in oras nu sunt , foamea ptr multi e mare , lipsesc sistemele de supraveghere in zonele limitrofe ale orasului , politia locala ineficienta , iluminat public stins din anumite motive etc . Si vin cu o intrebare : Ce fac autoritatile ptr siguranta cetateanului in orasul Buhusi???

  4. Domu anonim, pai dc stau toti cardiacii si batranii la politia locala? sa lase pe alti mai tineri care pot sa intervina,sa poata fugi 50 de m dupa vreo unu care te buzunareste. e saluariul mic? Ii tine cineva acolo obligat? toate cele bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here