VIDEO | Interviu cu domnul Sorin BURIC – candidat independent pentru functia de primar

6.467

Al doilea interviu este cel acordat de domnul Sorin BURIC, candidat independent la functia de primar.

Intrerbari:

1. Care este primul lucru pe care il veti face daca veti castiga mandatul?

2. Ce masuri veti lua pentru crearea de noi locuri de munca la nivelul orasului Buhusi ?

3. Ce proiecte aveti pentru tineri si cum veti incerca sa ii tineti in oras?

4. Ce reprezinta o Hotarare a Consiliului Local ?

5. Ce credeti ca s-a schimbat fata de alegerile de acum patru ani cand ati reusit sa adunati doar 0,6 % din voturi?

 

Nu este prima data cand domnul Buric se inscrie in aceasta cursa. Urmariti raspunsurile dansului:

 

Vezi si interviul oferit de domnul Mihail LUPU, candidatul PDL pentru functia de primar

Vezi si interviul oferit de domnul Ionel TURCEA, candidatul PSD pentru functia de primar

18 COMENTARII

 1. ‘Deci, deci’.. domnul Sorin Buric este foarte slab la capitolul discurs politic, mi-ar fi jena in locul dumnealui sa ofer interviuri cu asemenea exprimare; probabil cu acest limbaj ‘de cartier’ atrage in special simpatizanti cu un nivel de educatie scazut. Locul unui individ care vorbeste despre ‘smecheri’, ‘spaga’, ‘rromii ca sa nu spun altfel’ este la coltul blocului si nu in primarie. 

  In alta ordine de idei, este al doilea interviu in care candidatul pare ca nu are nici un plan, nici o strategie politica; ‘vreau sa schimb ceva’ sau ‘vreau sa dau locuri de munca tinerilor’ ma lasa cu senzatia ca acesti domni candideaza pentru Miss Univers. Eu chiar am fost interesata de aceste interviuri, pentru ca nefiind in localitate n-am putut observa campania electorala ..dar acum vad ca modul in care se face politica in Buhusi tine de afise si cunostinte, nu de un plan real de imbunatatire (apect, functionare) al orasului, sau de atragere de investitii, etc. 

  In final ramane vorba ..la asa alegatori, asa ales.

 2. Acest domn Buric se pare ca si-a facut o indeletnicire din aceste candidaturi la primarie.Eu personal nu cred ca la alegeri avem nevoie de mascarici.Domnule Buric,va rog sa ne aratati cum arata CV-ul dvs in ultimii 4 ani si vis a vis de acest CV,daca a-ti fi angajat macar paznic la primarie(dupa parerea dvs)dar sa conduceti aceasta institutie si destinele unui oras intreg.

 3. DECI este bine. DECI este bine. DECI este bine.DECI STRAINATATEA ESTE BINE.. PATRON VALOARE BANI MUNCESTE MULTUMIT DECI BUN.HAI SA FIM COMUNISTI DECI BINE TINERII IN LANTURI DECI PROGRAMUL ESTE OK DECI.

 4. Domnule Buric, am vazut un comentariu in care va manifestati disponibilitatea pentru o confruntare directa intre candidatii la functia de primar al orasului Buhusi. Daca si intr-o astfel de confruntare, prestatia dumneavoastra va fi la fel ca cea din prezentul interviu, cu siguranta ca veti reusi sa “convingeti” electoratul buhusean de “capacitatile” domniei voastre. Pana atunci, va sfatuiesc sa va informati mai amanuntit cu privire la ceea ce inseamna o hotarare de consiliu local. Nu de alta, dar definitia ei legala n-are nimic de-a face cu “smecherii” (09:10). Veti vedea si ce forma trebuie sa imbrace aceste hotarari (care sunt conditiile de valabilitate ale unui act juridic administrativ), cine le emite, cine le semneaza, cine le contrasemneaza, cine efectueaza controlul de legalitate in privinta acestor acte administrative, etc.
  Iata cateva date ce v-ar putea fi utile, sintetizate si prelucrate de un masterand la drept din cadrul Universitatii Babes – Bolyai din Cluj Napoca: http://studia.law.ubbcluj.ro/articol.php?articolId=245
  Ma gandesc la faptul ca v-ati plictisi sa cititi Legea administratiei publice locale nr. 215/2001. Are si multe modificari si completari, dar irelevante pentru definitia HCL.
  Peste inca vreo doua – trei tentative de ocupare a postului de primar, soldate bineinteles cu un esec rasunator, poate veti reusi sa invatati sa va exprimati mai coerent, mai scapati si de tracul in fata camerei de luat vederi.
  “Deci”… mai invatati, mai exersati si apoi … mai candidati!

  P.S. Domnule reporter, va sfatuiesc sa alegeti si alte “intrebari capcana”, caci e posibil ca viitorii dumneavoastra intervievati sa se documenteze serios numai in privinta definitiei HCL. Intrebati-i, de exemplu, care sunt incompatibilitatile dintre functia de primar si alte functii sau calitati! Sunt sigur ca la o astfel de intrebare va cunoaste raspunsul corect si complet domnul Malinici, alt “candidat de va(r)za la fotoliul de primar”.

  Cum Dumnezeu de s-au adunat cu totii aici la Buhusi? A devenit orasul nostru al doilea Caracal?

  “Încât fonfii si flecarii, gagausii si gusatii,
  Bâlbâiti cu gura strâmba sunt stapânii astei natii!” (Mihai Eminescu – Scrisoarea III)

 5. E bine sa faci bine decat sa faci rau =)))))))

  “Tu esti patron, dar contabilul este de la noi”??? Cata minte ai, Sorine?

  Deci: Fereste-ne, Doamne!!!

 6. Primarul nostru Ionel Turcea îsi va pastra functia dupa 10 iunie a.c. , urmând ca în mandatul 2012 – 2016 sa schimbe total fata orasului. Multe din proiecte s-au concretizat si alte proiecte urmeaza a fi implementate. Daca e sa privim la infrastructura nu trebuie sa uitam amplele proiecte de reabilitare a strazilor: N.Balcescu, 1 Mai, Republicii, M. Eminescu, Tineretului, Voioaga, Siret, Orbic s.a. Nu trebuie uitat drumul judetean DJ156H Buhusi – Runc, catre Compexul Turistic ,,Agro – Tur,, Runc, asfaltat cu ceva timp în urma si unde S.C. Eficient SRL a construit un restaurant ce da clasa celorlalte locatii de profil din Buhusi(în curând va fi inaugurata si piscina) iar Coreti Serv are în constructie(stadiu finalizare) un Hotel. Primarul nostru Ionel Turcea a jucat un rol capital în salvarea de la închidere a Spitalului Buhusi, modernizând Compartimentul de Primiri Urgente, dotarea cu aparate ultraperformante precum si modernizarea etapizata a sectiilor spitalului.

  Sondaj de opinie realizat în Buhusi de INFOMASS în perioada 15 mai 2012 – 1 iunie 2012, pe un esantion de 1500 persoane, beneficiar PNL – organizatia Buhusi, marja de eroare +/- 3%

  1. Ionel Turcea 68 %
  2. Adrian Ichim 22%
  3. Mihail Lupu 5%
  4. Cristina Manole 3%
  5. Altii 2%

  Sondajul de opinie este edificator…Domnul Sorin Buric figureaza la ,,Altii,, 2%

  • ma bucu ca are cine sa-l pupe in c…… pe dl primar. succes la alegeri d-le Turcea. dupa sondaj se pare ca mai puteti sa rezolvati ceva probleme oculte prin buhusi si imprejurimi.

 7. macar a avut curajul si bunul simt de a raspunde invitatiei si de a acorda un interviu, macar pentru asta i-l apreciez, nu-l voi vota dar macar a castigat un pic de respect. Pacat ca alti candidati nu au fost atat de amabili si cu bun-simt si sa onoreze invitatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here