VIDEO: Inselaciune la Buhusi

2.394

Un barbat de 41 de ani din Buzau este cercetat de politisti pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Barbatul s-a prezentat la un magazin din Buhusi, judetul Bacau, unde a solicitat casierei suma de 562 lei, reprezentand contravaloarea unor piese auto comandate de administratorul societatii.

In fata vanzatoarei, barbatul a mimat o convorbire cu administratorul societatii, dupa care casiera i-a dat banii solictati. In schimbul lor casiera a primit un pachet care continea asa-zisa comanda.

Ulterior, vanzatoarea a realizat ca a fost pacalita de barbatul respectiv si a sesizat organele de politie.

Ca urmare a investigatiilor efectuate suspectul a fost identificat iar in urma cooperarii cu politistii buzoieni s-a stabilit ca acesta a fost retinut in județul Buzau, in baza unui mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea.

Buzoianul Iulian A. este suspectat de catre politistii bacauani de savarsirea mai multor infractiuni comise in acelasi mod in localitatile Bacau, Onesti, Moinesti si Comanesti, iar cercetările continua in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

 

 

www.bacau.net

4 COMENTARII

  1. mai exista oameni din astia? din pacate da, sunt primii care isi pierd casele cand semneaza de buna voie o hartie de aderare la vreun partid si de fapt semneaza contractul de vanzare cumparare, cascati ochii mari

    • ba da ……. mai esti! cum puii mei dai banii din “casa” fara sa anunti…mai ales cand ai in fata ta un necunoscut…!e de JALE cu Buhusul asta.
      inainte era Caracal….acum e Buhusi…!

    • 🙁 extraordinar!cum poti da banii asa oricui?poate era mult prea dezorientata din cauza randului de oameni la casa:)))totusi…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here