Victorie importantă a Junioarelor 2 de la CSO Buhuși în deplasarea de la Bacău

2.131
foto: handbalmania.ro

În cea mai echilibrată Serie A J2 din ultimii ani, victoria de ieri le aduce pe buhușence foarte aproape de calificarea mult dorită. 

J2 | CSȘ Bacău – CSO Buhuși 25-28 (17-14)
CSO Buhuși: Beatrice Turturică, Tania Tancău – Ana Cojocaru (9), Amalia Casapu (7), Larisa Răducanu (4), Teodora Ababei (4), Ioana Spătaru (2), Miruna Poiană (1), Delia Atomei (1), Denisa Țuca, Andra Mihalache, Magda Bîzgan. Antrenor: Ioana Manoilă.

Cu doar 3 etape înainte de finalul returului din grupa geografică – Seria A, fetele pregătite de Ioana Manoilă sunt cu un pas în Grupa Speranță. Joi seară, buhușencele s-au impus în fața echipei CSȘ Bacău cu scorul 28-25, după ce au fost conduse la pauză cu 17-14. Deși sunt la egalitate de puncte în clasament, fetele noastre au avantajul rezultatelor directe.

Lupta pe locul 6, ultimul ce asigură calificarea la „Speranță”, și-a pus amprenta în desfășurarea partidei, iar tensiunea meciului s-a simțit atât în teren, cât și în tribuna sălii Orizont. Buhușencele au primit nu mai puțin de 9 eliminări de 2 minute și doar 1 aruncare de la 7 metri, în timp de colegele de județ au avut doar 1 eliminare de 2 minute și au beneficiat de 7 aruncări de la linia de 7 metri.

Junioarele 2 de la CSO Buhuși mai au de jucat cu CSS Tg Neamt și LPS Suceava pe teren propriu și cu LPS Vaslui în deplasare. CSȘ Bacău v-a juca în deplasare la CSS Tg Neamț și CS OK Sport Onești și pe teren propriu cu LPS Vaslui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here