Vasile ZAHARIA: „Purtați mască! Suntem foarte aproape de pragul de 3 infectări la mia de locuitori”

2.747

Primarul Vasile Zaharia a făcut un nou apel către buhușeni și îi îndeamnă să respecte măsurile igienico-sanitare în vigoare.

Printr-o postare pe Facebook, primarul a anunțat că orașul Buhuși este foarte aproape de pragul de 3 infectări la mia de locuitori. Acest lucru va atrage după sine mai multe restricții, cum ar fi închiderea restaurantelor și cafenelelor în interior sau trecerea tuturor școlilor și gradinițelor în Scenariul roșu, online.

În ultimele 14 zile, 63 de buhușeni au fost depistați pozitiv la virusul SARS CoV-2, iar rata incidentei cumulative COVID-19 este de 2,69 la mia de locuitori.

1 COMENTARIU

 1. Lista celor ”63 de buhușeni depistați pozitiv”!
  Voi pândi poarta cimitirului cu o deosebită atenție, să văd câți îi trec pragul în lumea drepților, că la dat cifre nu ne întrece nimeni.
  Vă sfătuiesc să publicați și rata mortalității de pe raza orașului, cauzată de ”virusul periculos”.
  Viață lungă buhușenilor, pentru a le răsturna calculele celor de la putere, care-și doreau ca toți morții să fie decretați ca fiind decedați din cauza coronavirusului, dintr-o obediență orbească față de oculta mondială, chiar dacă aceia mureau de alte boli!
  Să nu-mi spună careva că un bolnav de cancer în stadiu IV (fază terminală) a murit de coronavirus, că de altfel el cu cancerul lui o mai ducea mult și bine! Asta sună ca și cum s-ar spune că cei morți în urma exploziei unei bombe ar fi murit din cauza unui șoc anafilactic produs de înțepătura unor albine, fiindcă așa ”s-a descoperit” de către cei care au cercetat resturile cadavrelor de la fața locului.
  A nu se uita că același ministru Tătaru recomanda cu câteva luni în urmă să nu se facă autopsia cadavrelor celor decedați de Covid-19, lucru care stârnise reacția virulentă a profesorului Vladimir Beliș, fostul director al Institutului Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, dintr-o emisiune de la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here