Va “muri” proiectul de lege demolator?

1.368

judecatorie_buhusi

Pericolul desfiintarii Judecatoriei si Parchetului Buhusi inca este unul real pentru multi buhuseni, motiv pentru care, in ultimul timp, a fost avansata si ideea constituirii unui „comitet de initiativa” menit sa sensibilizeze si mai mult opinia publica din aceasta perspectiva.

Concret, se intentiona ca o petitie de protest, purtatoare de mii de semnaturi ale locuitorilor din zonele arondate acestor institutii sa fie inaintata Guvernului, Ministerului Justitiei, Parlamentului.

Primarul Ionel Turcea are insa o alta opinie: „Sigur, Judecatoria si Parchetul Buhusi nu vor fi desfiintate. Deputatii si senatorii isi fac treaba, vor apara drepturile cetatenilor. Acum, proiectul acela de lege se afla la Senat.

Reforma trebuie realizata, dar nu asa cum prevede acest proiect”. Surse parlamentare ne-au declarat, in acelasi optimist registru: „Proiectul acesta de lege nici nu va ajunge la Camera Deputatilor, care este decizionala. El va «muri» in Senat” .

Ion Fercu

1 COMENTARIU

  1. Intrebare….

    Ce partid din USL a depus acest proiect maret la Senat ?. Care ar fi fost logica depunerii si sustinerii unui astfel de proiect … se gandeau probail la economie de bani…. intr-un an cu crestere economica.. cea mai mare din Europa =)) ?

    Speram ca trasnaia asta legislativa sa pice in parlament desi nu este sigur ca va pica… avand in vede majoritatea incerta a unei grupari in parlament.
    Oare partidul care a depus proiectul de lege.. va vota impotriva propriei propuneri legislative ?… ce tara mai avem….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here