Urmarit international retinut de politistii buhuseni

4.045

La data de 06 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale l-au depistat pe raza oraşului Buhuşi pe Ţ. Ioan, de 48 de ani, împotriva căruia a fost instituită măsura urmăririi la nivel internaţional.

Acesta se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene, pentru săvârşirea infracţiunii de viol şi are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bacău iar în continuare se efectuează demersurile necesare declanşării procedurii de predare către autorităţile italiene.

7 COMENTARII

  1. Bravo militistilor…dar pt Bodran care a fost prins in flagrant cand demarati ceva sa scape societatea de el? sau pt un asa caz minor nu primiti aplauze?

  2. Se plang toti vecinii din Chebac de familia asta(Bodran), a fost prins de mai multe ori si cu martori unul din ei, si pt ca nu se intervine in cazul lor ei tot fura si tot produc prejudicii in zona lor si in afara zonei in care locuiesc. asta din cauza militienilor care se dau “politisti europeni” si dau autoritate tiganilor in loc sa vina in sprijinul cetatenilor pagubiti

  3. Lasa domnule ca rezolva Inspectorul cel mic negru si care sufla des (ochi de vultur) problema asta, tot stie el tot ce misca-n tara asta raul,ramul,numai lui ii sunt prieteni iar voua dusman va este.

  4. Ce ma a inviat Tapalaga ? apropo mos Ene contacteaza-l pe Tapalaga II poate i-ti rezolva el doleanta ta ,dar du-te la el pregatit cum se cuvine curat la trup si suflet si fara gusa.(doar daca-i duci un pic de gusa afumata).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here