Under Pressure cu Trupa Sfera – Han Racova

1.985

Under Pressure cu Trupa Sfera – Han Racova (15 lei), vineri 4 iulie

Rezervari si relatii la 0755326393

under pressure

Tica Alexe este un nume foarte bine cunoscut in peisajul muzicii rock romanesti, datorita numeroaselor proiecte la care a luat parte.

Nu cred ca este nevoie sa va reamintim ca ultima voce a formatiei Timpuri Noi a fo…st cea a lui Tica. Solistul s-a facut cunoscut publicului larg odata cu aparitia sa, la mijlocul anilor ’90, ca membru al grupului Sfinx Experience, formatie cu care a sustinut concerte nu numai in tara ci si peste hotare.

A avut astfel ocazia sa aiba colegi de trupa artisti cu experienta ca Misu Cernea, Crina Mardare sau Zoia Alecu. A urmat formatia Sfera, pe care a infiintat-o, si cu care a lansat mai multe videoclipuri si albumul “Tot inainte”. Impreuna cu fostii colegi de la Sfera a fondat studioul de inregistrari cu acelasi nume, in care legendarul grup Iris a inregistrat ultimile 4 albume. De asemenea, Tica Alexe poate sa se mandreasca si cu aparitia in calitate de solist vocal pe albumul 4Motion al Iris-ilor, aparut in 2004, pe care exista o varianta a piesei “De ce oare ai plecat?”, cantata de Tica, una dintre cele mai bune voci rock a Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here