Un tânăr din Valea lui Ion, prins de polițiști după ce ar fi vrut să violeze o consăteancă

5.714

Un individ de 19 ani, din satul Valea lui Ion, comuna Blăgeşti, a fost încătuşat de poliţiştii de la Poliţia Oraşului Buhuşi, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 40 de ani, din localitate.

Marţi seară, când victima se îndrepta către casă, acesta ar fi atacat-o pe uliţă. A avut însă noroc că un vecin, care trecea în acel moment prin zonă, a auzit ţipetele femeii şi a sărit în ajutorul ei. Speriat, suspectul a rupt-o atunci la fugă, însă a fost prins pe timpul nopţii de agenţii de poliţie, care au fost alertaţi de cele întâmplate. Oamenii legii l-au găsit, după câteva ore, la o stână şi l-au reţinut imediat.

„Poliţiştii au depistat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptei. Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiuni de tentativă de viol”, a declarat agent şef adjunct Cătălina Creţu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Miercuri, victima a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală Bacău, dar şi la spital, pentru că s-ar fi rănit la un picior în timp ce se zbătea să scape din mâinile agresorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here