Un tânăr de 22 de ani din Buhuși și-a ucis tatăl în bătaie și l-a îngropat în curtea casei

7.358

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Buhuși este după gratii, acuzat că și-a ucis tatăl în bătaie și apoi l-a îngropat în curtea casei, în locul unde fusese săpată o latrină.

După crimă, tânărul a fugit și s-a ascuns în pădure. Polițiștii l-au căutat trei zile și abia marți au reușit să îl ducă în fața procurorului. Cercetat pentru omor, el riscă să își petreacă următorii 20 de ani în închisoare.

Din ce au aflat anchetatorii, fiul s-a înfuriat în clipa în care tatăl sau i-ar fi zis să se mute din casa părintească, cu tot cu partenera de viață, care avea 3 copii. Atunci, băiatul de 22 de ani ar fi răbufnit cu o violență extremă.

Maria Drăgan, vecinăNu m-am gândit niciodată la așa ceva. Cel mai mult din toți copiii pe el îl iubea. A fost proces la tribunal și i-a făcut evacuarea. Avea o concubină cu 3 copii și el asta nu a suportat. De acolo a plecat tot. Că el îl iubea pe tac-su. De acolo toată ceartă, că el se lua de ea, de copii.

Ca să ascundă crima, fiul și-a îngropat părintele în curtea casei, într-o groapă pe care omul o săpase pentru o toaletă.

Iar vecinilor le-a spus că tatăl lui a plecat la muncă în Germania. Numai că, după două zile, oamenii au devenit suspicioși și au cerut ajutorul poliției. La percheziții, criminalistii au descoperit trupul victimei, un bărbat de 57 de ani.

Cei care cunoșteau familia spun că certurile între tată și fiu erau la ordinea zilei.

ReporterCerturi au mai fost la ei?

Haralambie BorșDa, în nenumărate cazuri.

ReporterPe băiat l-ați întrebat ce s-a întâmplat?

Haralambie BorșNu am putut lua legătură că a fost fugit.

ReporterV-ați gândit vreodată că se poate ajunge la crimă în familia asta?

Lavinia PitaruNu. Nici de gând.

ReporterBăiatul a amenințat vreodată?

Lavinia PitaruNu, băiatul era om de treaba, el era cam rău. Tot timpul îi dădea afară din ogradă și îi alunga și le vorbea urat.

TânărTac-su era cel mai rău în familie. Nu îi lăsa să vină acasă, îi trimitea la biserică, la cerșit.

ReporterCând v-ați dat seama că s-a întâmplat ceva?

TânărEl a zis că a scăpat, că și-a făcut bagajele și a plecat în Germania.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și miercurida va ajunge în față unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here