Foc de arma, criza de nervi, pahare sparte si sticle de vin aruncate intr-un bar din Buhusi

4.274

Un tanar de 25 de ani din Buhusi a fost retinut pentru 24 de ore si va fi audiat de procurori, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si lovire.

Concret, in miez de noapte, omul a intrat intr-un bar din orasul Buhusi, impreună cu alti doi prieteni si s-au apucat de baut.

Putin le-a trebuit sa le sara tafna si, deranjati de muzica din bar, au inceput sa sparga pahare si sa arunce cu sticle de vin.

“In acel moment in local se aflau zece consumatori, intre care si Marius M., de 31 ani. Acesta a intervenit verbal incercand sa-i linisteasca pe tineri, care au devenit violenti, moment in care M. Marius a scos un pistol cu bile de cauciuc si a executat foc in plan vertical, fapt ce i-a determinat pe tineri sa parasească incinta societătii”, a declarat Narcisa Butnaur, purtator de cuvant al Inspectoratului de Poltție Judetean Bacau.

Din cercetarile politistilor s-a stabilit ca Marius M. este posesor legal de arma neletala.

 

 

 

adevarul.ro

9 COMENTARII

 1. CE DACA E POSESOR LEGAL DE ARMA.CINE LE DA DREPTUL SA TRAGA CU ARMA .SANTEM IN WESTERN,SCUZE IN BUHUSI SI AICI TOTUL E POSIBIL.NU STIU DACA POSESUL DE ARMA DA SI DREPTUL SA TRAGI CAND SI IN CINE VREI TU

  • Legea da dreptul! daca ar ar venii la un un grup mai mare sa te bata , u cf?Sau u esti Chuck Norris!Sau tu fiind un cetatean modellll , suni imediat la 112 si astepti sa vina organele competente sa te apere. Da si tot timpul posesorii de arme o sa traga cu armele,cand viata sau integritatea corporala le este pusa in pericol!Dc nu? Este un drept de a ma apara!

 2. Draga Chuck Norris ,

  In primul rand nu este voie sa foloseste o arma chiar si neletala in spatiu public, mai ales ca era atata lume . In al doilea rand , pentru a vorbi despre “legitima aparare” , trebuie sa existe un raport de forte egale. In al treilea rand eu nu am auzit/ citit ca cel care a tras cu pistolul ar fi fost lovit , macar.

  In rest, toate bune , Vestul Salbatic inca rezista la Buhusi.

  • Raportul de forta egala este la arme letale! asa este ,nu ai voie sa tragi in spatii publice, dar cand esti incoltit?nu cred ca te mai gandesti la asta!
   (Art. 63 – Uzul de arma neletala destinata pentru autoaparare
   (1) Titularii dreptului de a purta si folosi arme neletale, destinate pentru autoaparare, pot face uz de arma numai in poligoanele autorizate in conditiile prezentei legi sau in caz de legitima aparare ori stare de necesitate.) Si atentie la ultimele cuv!

 3. Hai sa fim serios, pana acum toti ” smecherii” din Buhusi City, erau cu pumnii , picioarele, gastile, etc etc, acum doi/3 fraieri au intrat in bar sa faca panarama, si un Jonny Pistolarul vroia sa demonstreze noua achizitie! La cati oamneni erau in barul ala, nu puteau sa ii dea afara, evitand ca Johnny Pistolarul sa iroseasca un cartus de guma. Sunt din Buhusi si traiesc intr-un loc mai rau ca Baghdad, toti avem pistoale aici…..dar nu le folosim sa speriem animalele din baruri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here