Un scuterist a incercat sa evite o masina si s-a rasturnat

1.609

Un mopedist buhusean a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean Bacau dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Toader S., 67 de ani, din Buhusi, conducea un moped pe strada Republicii din orasul Buhuşi, iar odata ajuns la intersectia cu strada Doctor Davila, a incercat sa evite coliziunea cu masina condusa de Ioan I., 52 de ani, din comuna Margineni, care a intrat in intersectie fara sa se asigure, moment in care s-a dezechilibrat si s-a izbit de o masina parcata regulamentar.

Toader S. a suferit mai multe traumatisme in momentul impactului si a fost transportat la Spitalul Buhusi pentru ingrijiri medicale. Pacientul a fost transferat ulterior la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau, unde a fost diagnosticat cu “traumatism cranio cerebral cu plagi minore si fracturi costale c5, c6, c8 si c9″.

Norocul mopedistului a fost ca in momentul accidentului purta casca de protectie. Intre timp, politistii au deschis la fata locului o ancheta, iar in urma testarii cu aparatul etilotest au consemnat faptul ca nici soferul si nici mopedistul nu consumasera bauturi alcoolice. Pina la definitivarea cercetarilor, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

 

ziaruldebacau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here