Un român din Italia, împreună cu alți colaboratori, a dăruit echipamente sportive pentru copiii de la „Textila Buhuși”

2.341

Românii din străinătate nu uită de unde au plecat și ori de câte ori se ivește ocazia mențin legătura cu țara participând la evenimente prin care promovează tradițiile și obiceiurile noastre naționale, inițiază diverse acțiuni și opere de caritate destinate celor rămași acasă, aducând un strop de fericire și bucurie pe chipurile celor mai puțin norocoși.

Un proiect al unui fotograf român stabilit în Italia, în Valle d’Aosta, a contribuit la speranța și bucuria unui grup de 25 de copii, membri ai Clubului de Fotbal Textila Buhuși din județul Bacău.

George Daniel Palade, ajutat de Moreno Vigniolini, fotojurnalist și de Stefano Fontanelle de la IdeaArt au oferit prin intermediul proiectului „Il Calcio per la Vita” copiilor români, echipamentele necesare pentru a-și putea desfășura activitatea sportivă în cele mai bune condiții. Echipamente complete, pe care copiii de la „Textila Buhuși” le-au primit cu entuziasm, bucuria și fericirea citindu-se pe chipurile lor în fotografiile de mai jos, imagini pe care le-am găsit pe pagina de Facebook a clubului.

Sursa: rotalianul.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here