Un polițist din Buhuși a salvat un bărbat care amenința că se sinucide

2.595

Un politist din Buhusi a reusit, în seara zilei de 24 februarie, să oprească un barbat din tentativa de a-și curma viața. Ionescu Mihail-Sabin, polițist în cadrul Politiei orașului Buhusi, a fost primul la fața locului. Un barbat amenința cu un cutit că-și taie gâtul și se aruncă de pe un pod.

„Intr-adevăr, pe pod se afla un bărbat care amenința că își taie gâtul cu un cuțit și se aruncă în apă sau în fața trenului, din cauză că a fost concediat. Agentul de poliție Sabin Ionescu, cu tact, calm, cu profesionalism și hotărâre, ajutat și de un martor ocular, au reușit să-l convingă să nu-și curme viața.

Imediat după ce au ajuns într-o zonă sigură s-au auzit șuierăturile locomotivei iar trenul a trecut în mare viteză.O ambulanță a sosit la fața locului, echipajul medical i-a făcut un prim consult după care a fost transportat la spital.” a anuntat Sindicatul Europol.

O ambulanță a sosit la fața locului, echipajul medical i-a făcut un prim consult după care a fost transportat la spital.

Conform Europol, in urmă cu doi ani același polițist a salvat viața unui om al străzii.

“La ușa lui a bătut un bărbat care l-a rugat să-l ajute. Avea o tăietura la o mână. Polițistul i-a aplicat un garou improvizat dintr-o șosetă. Uitându-se mai atent a observat sânge și în zona gâtului. Când i-a dat haina într-o parte sângele a țâșnit din rană. I-a aplicat imediat o compresă sterilă iar până la sosirea ambulanței, chemată tot de el, a avut grijă să-i oprească sângerările. Bărbatul trăiește și se bucură de viața pe care o duce… pe străzi!”, se mai arată în comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here