Un polițist din Buhuși a fost bătut cu biciul de 3 tineri de etnie romă. Aceștia au primit mandare de arestare pentru 30 de zile

4.699

Pe data de 25 februarie, în jurul orei 17:30, un polițist, aflat în timpul liber, a intervenit să-l salveze pe un bărbat de 42 de ani, administrator la o societate comercială din Buhuși, din mâinile unor trei tineri de etnie romă care îl agresau.

De aici și până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas. Polițistul era îmbrăcat civil, iar unul dintre cei trei agresori l-a lovit cu un bici. Scandalul a continuat, iar omul legii a mai fost lovit de cei trei agresori.

Polițistul s-a deplasat la Spitalul Buhuși pentru îngrijiri medicale după bătaia încasată pe stradă. Un grup de polițiști, jandarmi și polițiști locali s-a deplasat la fața locului ca să aplaneze conflictul.

Ieri, 26 februarie, Judecătoria Buhuși a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuși de arestare preventivă pentru 30 de zile a celor trei agresori, ce au vârsta cuprinsă între 20 și 26 de ani. Aceștia sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, port fără drept de obiecte periculoase, precum și pentru ultraj.

2 COMENTARII

  1. Eu am fost de fata. Acel politist dupa ce a fost lovit de catre acei indivizi a plecat in urmarirea a doi dintre ei si impreuna cu alt coleg de al sau a reusit sa pina mana pe unu dintre infractori. Felicitari. Mai avem si astfel de politisti prin Buhusi. Pacat ca ii putem numara pe degete. Respect pentru Politia Buhusi si legea sa isi spuna cuvantul daca acesti infractori au facut aceste infractiuni. Lectie pe viitor pentru cei ce incalca legea in acest oras. Numai bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here