Un maraton al dezbaterilor

2.627

Joi, pentru alesii buhuseni se anunta o sedinta de tip maraton, cu vreo 25 de puncte la ordinea de zi.

Vedeta zilei va fi reprezentata de proiectul de hotarâre privind incetarea de drept a mandatului de consilier („inainte de expirarea duratei normale”) pentru trei alesi, reprezentanti ai P.D.L. De vreun an de zile se incearca rezolvarea acestei chestiuni controversate.Cei trei, care au relatii reci cu partidul lor (sau viceversa), au fost deja curtati de catre alte partide, dar, nota bene, nu sunt „lacustari” politici; nu ei au dat tonul dihoniei.

Aprobarea Programului de gospodarire a orasului si Raportul primarului cu privire la starea economica, sociala si de mediu vor fi un alt centru de interes al intâlnirii. Jandarmii si politistii, Spitalul Buhusi vor informa cu privire la activitatea/rezultatele din 2012.Va stârni, probabil, mari pasiuni, mai ales electorale, un proiect de hotarâre initiat de primarul Ion Turcea, din perspectiva contractarii unei finantari rambursabile interne in valoare de 10.000.000 de lei. Viceprimarul Vasile Zaharia va prezenta activitatea desfasurata in 2012, impreuna cu toate compartimentele de specialitate ale primariei. Modificarea programului de investitii al bugetului propriu al Consiliului Local are repere foarte interesante. Va exista si un moment crestinesc al ordinii de zi: vor fi radiati din evidentele fiscale patru chiriasi care au debite, intrucât au dat ortul popii in 2011. Ultimul reper al intâlnirii, „Diverse”, ar putea stârni alte pasiuni polemice, daca nu cumva combatantii vor fi sleiti de puteri catre sfârsitul acestui interesant maraton al dezbaterii.

Ion Fercu
desteptarea.ro

6 COMENTARII

  1. Ma fratilor da cu consiliera aceea de la PSD (LEVARDA DANIELA) care mai e treaba?Ca nu o mai vad sa participe la sedintele de consiliu de aproape un an,a dat bir cu fugitii? lasa-ti domle pe urmatorul  de pe lista sa-i ia locul,sau a plecat cu tot cu loc?mai exact cred ca cu tot cu indemnizatie!

  2. Daca dl gipsi ar urmari stirile video din 31 dec 2011 ar putea vedea ce s a intamplat cu locul consilierei PSD,cine ia luat locul si restul dar cum e specific romanesc ne dam cu parerea si comentam fara sa avem nici cea m ai mica informatie,de fapt cu totii ne pricepem la masini,politica si fotbal !

  3. Pt dl.Ciprian
     Ce ai reactionat domnle asa esti mata in cauza sau ai cules si tu roadele “guvernarii” ,apropo unde joci fotbal ? la Avantul Rachitele,dar ce masina ai? vreun Ferari ,iar in politica cine esti ?poate esti cocosul ( cu C mare ) din umbra doamnei Udrea  si nu am stiut noi.Hai sa ne vdem oarecum de lungul nasului ca altfel ajungi ca personajul lui Goldoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here