Un jandarm a inapoiat un portofel pierdut

2.477

Plutonierul major Andrei Dumitru, de la Detasamentul de Jandarmi Buhusi al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau, se afla in serviciu de paza si supraveghere acces la Administratia Finantelor Publice Buhusi cand, la un moment dar a observat pe masa din holul institutiei un portofel si nicio persoana ghiseu. Mr. Sebastian Cretu, purtatorul de cuvant ai IJJ Bacau a declarat: “In prezenta unui martor, a gasit in interiorul portofelului suma de 135 lei, doua cupoane de pensii si o carte de identitate a unui barbat de 48 de ani din localitatea Garleni, care tocmai plecase din institutia respectiva”. Jandarmul a reusit sa ia legatura cu barbatul si, ulterior, in prezenta unui martor asistent, omul a reusit sa-si recupereze portofelul multumindu-i jandarmului. Subofiterul a primit apoi felicitari si de la conducerea unitatii care a apreciat modul in care a procedat.

2 COMENTARII

  1. Acest lucru nu apreciaza nimeni. Daca era un articol despre un jandarm sau politist beat, care a facut acccident, sau mai stiu eu despreun lucru negativl la adresa acestor uniforme sa vedeti cate comentarii mai erau. Rusine ca stiti sa comentati doar cand se intampla ceva negativ. Aprecieri si felicitari acestui cadru car face cinste uniformei pe careo poarta.

  2. Jandarmii fac cinste uniformei si intitutiei pe care o reprezinta.Domnul care a pierdut potofelul sa zica multumesc Domnului ca nu a fost gasit de un politist ca ar fi primit amenda pentru neglijenta in pastrarea actelor.

    Iantra

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here