Un copil de 4 ani din Buhusi, subiectul unui scandal international

2.640

Un copil de 4 ani din Buhusi este subiectul unui scandal international! Desi o familie de italieni a câstigat în instanta dreptul asupra fetitei, autoritatile române nu au curajul sa intervina direct. Fetita se afla în cea mai periculoasa comunitate de rromi din judet iar politistii au ajuns sa negocieze pentru copil.

E usor sa iei o bomboana de la un copil, dar e imposibil sa iei un copil dintr-o familie de rromi. Cu toate legile si hotarârile din lume. Executorului nu-i vine sa creada. Autoritatile locale din Buhusi încearca sa-l convinga de pericolul unei interventii.

În 2002, în timpul unor descinderi, sute de rromi au sarit cu furcile si topoarele pe politisti. Unul dintre atacatori a fost ucis, iar un politist a fost grav ranit.

Dupa mai multe runde de negocieri, familia de rromi a ajuns la un compromis. Vor da copilul doar în bratele italienilor. Mai mult, au cerut si un fel de recompensa, care sa acopere niste bani luati cu camata de mama fetitei.

Cei doi italieni sunt în drum spre Bacau sa preia fetita de 4 ani. Cu ce pret, vom afla în câteva ore.

antena3.ro

3 COMENTARII

  1. Cum se scria intr-un articol,nu mai retin cine la scris ca obicanii s-au dat la brazda?.Ati observat cine e acolo pt.negocieri?.In Sicilia nu fac ca la Buhusi,acolo te impusca si te arunca,si mai si tuarna o masina de bolovani peste tine.Au vazut ca e rostul de facut bani si pe iei fratilor.La astia,cum spune proverbul……..dar naravul ba.Marea masa electorala……..a cui??????.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here