Un buhușean s-a spânzurat de șifonier..

5.987

spanzurat

Dimineața de vineri, 27 septembrie, a fost ultima pentru un buhușean de 58 de ani. Acesta a fost găsit în jurul orei 11:30 de către sotie spânzurat de șifonier. Din spusele acesteia, bărbatul a consumat bauturi alcoolice toată noaptea și se pare că intrase într-o depresie de câteza zile. Bărbatul era șofer profesionist.

“Era un om cumsecade. Nu știu ce l-a putut împinge la un asemenea gest. E adevărat că avea probleme cu băutura…” – ne-a declarat o vecină.

6 COMENTARII

  1. sa va fie rusine va bucurati de necazul altora nu trebuia sa scrieti asa ceva ADRIAN te rog nu te bucura de necazul la cineva sati fie rusine ce ai scris
    ESTE SI VA FI NASUL SI TATAL NOSTRU TE ROG STERGE ANUNTUL CA ALTFEL ESTE RAU

  2. Sunt fiul lui. Filimon Bogdan.
    Deocamdata nu au iesit toate analizele de la iml bacau. Si nu va mai pronuntati ca nu are nici un semn de spânzurat,prea mult ii placea viata sa ajunga sa faca asa ceva. Deci motivul mortii nu se stie exact, aaa ca deocamdata nu sa spânzurat.
    Aaa ca cine a scris articolul nu a facut prea bine si e neprofesionist i meseria sa. Înainte trebuie sa te informezi dom’le ….jurnalist

  3. mai adrian (padurau) tu ai mai scris aici niste aberatii care m-au atins…., si la adresa familiei mele. Inainte sa scrii ceva… te invat( jurnalistule) sa te informezi, ca uite asa interpreteaza lumea lucrurile cum VREI TU nu cum au fost. Puteai sa te informezi, sau sa vii la mine acasa (unde a fost decesul ) si sa ma intrebi personal ce s-a intamplat, Nu trebuia SA SCRII INAINTE TE DOCUMENTEZI…. MAGARULE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here