Un buhușean realizează portretele robot la IPJ Bacău

1.649

Agentul șef principal de poliție, Podoleanu Adrian este încadrat la I.P.J.Bacău din anul 2005 și a fost repartizat, conform specializării, la Serviciul Criminalistic.

Încă din clasele primare, polițistul a frecventat cursuri de arte plastice unde a încercat mai multe moduri de exprimare artistică, precum desen, pictură, sculptură. Cu toate acestea, desenul cu creionul sau cărbunele l-au fascinat. A participat la expoziții și vernisaje organizate de clubul elevilor, unde a obținut numeroase premii.

În activitatea profesională, colegul nostru a participat, în anul 2013, la un curs de întocmire a portretului robot, organizat de Poliția Română, cu un lector american, artist criminalist care deține recordul pentru identificări pe bază de portret robot.

Polițistul întocmește portrete robot cu victimele sau autorii unor infracțiuni, având rezultate foarte bune de identificare pe baza potretelor robot realizate.

Desenul este o parte importantă din viața mea și încerc metode și tehnici noi pentru a mă exprima cât mai bine. Timpul liber îl dedic desenului, afirmă polițistul.

Podoleanu Adrian, agent șef principal de poliție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here