Un buhusean cercetat in 6 dosare a fost prins de politisti

2.076


Costel B., de 34 de ani, din Buhusi, a fost prins de politistii bacauani. Acesta se sustragea urmaririi penale, fiind cercetat in sase dosare penale privind furturi din locuinte de pe raza orasului Buhusi.

A fost retinut pentru o perioada de 24 ore si a fost prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Buhusi cu propunere de arestare preventiva.

“Pe numele barbatului a fost emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile si a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva I.P.J. Bacau”, a declarat Narcisa Butnaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau.

2 COMENTARII

 1. SI ACUMA DOAMNA Nuta Dumitriu CE POT FACE POLITISTII VIN SI VA INTREB? CRED CA AR TREBUI SA CAUTAM RASPUNSUL UNDEVA IN DOMENIUL JUSTITIEI NU LA POLISTISTII CARE INCEARCA SA FACA CEVA INSA JUSTITTIA SPUNE CA ” nu reprezinta pericolul social al unei infractiuni” ASA CA VA LAS PE VOI DOAMNELOR SA DECIDETI SI SA DATI UN VERDICT.

  SI APROPO DOAMNA Loredana Ionita TOT POLITIA BUHUSI V-A DEPISTAT AUTORUL SI POATE IN CURAND VETI AVEA SI CELE 6 INELE FURATE MAMEI DUMNEAVOASTRA INAPOI. 😉

  • domnul robin hood nu uitati ca hotul il depistasem in noaptea care intrase la noi in casa dar legea din romania spune ca nu il poate aresta deoarece poate fi ura personala si cand sotul meu a plecat la trei si un sfert din casa sarind gardul ca sa nu mai iesim sa incuiem poarta de ce politia buhusi statand pe o straduta nici nu sau deranjat sa vada cine iese la acea ora . sau era prea trz si nu merita osteneala asa ca domnul robin hood cati hoti avem in buhusi si cu totul ca ii vedem la fata sau ii prindem in fragrant sunt totusi liberi?
   si daca noaptea veneau acasa la noi si aruncau cu pietre pe casa sa ne sperie de ce politia buhusi a zis ca ce trebuie sa va aduc pe cineva sa doarma cu voi in casa dar daca era un barbat in casa si punea mana pe unul din ei oare ce se intampla nu numai cu hotul dar si cu sotul meu sau poate fratele depinde cine era in casa va imaginati ca in ziua de azi sa fii hot e un hobi pt ca chiar daca te fura si ii dai in cap la tine in casa tot el te da in judecata si ce rezolvi oare asta e lege sau ce?
   si din nou domnul robin de ce nu va dati autentificat si cine sunteti
   .
   e ca la noi in romania justitia cum spuneti dumneavoastra nu o inteleg toti pt ca nu avem exact ca si in 2000 de cand suntem democrati aratatimi unul daca ar fi inteles ceva ce inseamna acea democratie vezi ne furam unul pe altul si avem tot noi dreptate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here