Un băiat de 15 ani din Buhuși, a fost amendat de polițiștii locali din Bacău pentru furt de flori dintr-un sens giratoriu

2.316

Duminică, 26 martie a.c, în jurul orelor 10.00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei l-au surprins pe numitul D.R.C în vârstă de 15 ani din orașul Buhuși, în timp ce sustrăgea narcise din aranjamentele florale aflate în sensul giratoriu din zona RMB.

„În urma discuțiilor purtate, acesta a declarat că a sustras florile în scopul comercializării lor la colț de stradă și că avea în plan să mai ducă și în alte locații. Pentru fapta sa persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 500 lei, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local nr. 31/2023 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și Întreținerea spațiilor verzi și parcurilor și stabilirea unui set de măsuri pentru dezvoltarea suprafețelor verzi din municipiul Bacău.” a transmis Politia Locala Bacau.

1 COMENTARIU

  1. O dublă prostie specific românească: ne mândrim că prindem găinari, dar suntem orbi în fața celor care fac marile prăduiri naționale și-i amendăm pe cei ce oricum nu au cu ce să-și plătească amenzile, zicând că am rezolvat marile probleme ale infracționalității și ale domeniului contravențional.
    Și-au pus oare problema acei vașici polițiști locali că statul român are obligația constituțională de a asigura un nivel de trai decent pentru cetățenii săi, evitând ca un astfel de minor să nu fie silit să culeagă florile dintr-un sens giratoriu, pentru a le vinde la colț de stradă?
    ”Bravos, națiune! Halal să-ți fie!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here