Tu alegi cine urcă pe scenă la Zilele Orașului Buhuși 2017

30.830

Zilele Orașului Buhuși 2017 vor fi organizate în weekendul 16-17 septembrie, iar primarul Vasile Zaharia a anunțat pe pagina sa de Facebook că dorește să consulte cetățenii în vederea stabilirii listei de artiști ce vor urca pe scena din Buhuși la serbările orașului. Este pentru prima dată când se lansează o asemenea discuție din partea executivului.

Tot din postarea de pe Facebook aflăm că se caută o nouă locație pentru bâlci și pentru scenă.

Bugetul ce va fi alocat evenimentului nu a fost, încă, anunțat, dar primarul promite să facă tot posibilul pentru a satisface dorințele cetățenilor.

„În viitorul apropiat vom organiza și un sondaj pe stradă, pentru a aduna cât mai multe păreri, de la categorii de vârstă diferite. Pe lângă Zilele Orașului, ne interesează și ce fel de spectacole ar dori buhușenii să vadă la Casa de Cultură.” – a declarat primarul Zaharia.

29 COMENTARII

 1. In primul rand ,centrul orasului sa nu mai fie loc de balci si festivitati…avem 2 locatii bune, si anume stadionul de langa spital,si stadionul Textila. In alta ordine de idei doresc artisti adevarati si muzica de calitate si daca se poate cu mai putine manele si muzica tiganeasca de proasta calitate. Nu exista niciun oras care sa aiba locatia in centrul orasului si in afara lui.

 2. Buhusenii au nevoie ca orasul sa fie modernizat,asfaltat…..sa lasam prostiile cu balciul si formatiile.Puneti muzica la boxe si gata.Nu mai bine ne gandim la alte planuri benefice pt oras??Treziti.va buhuseni!

 3. 1. Cargo
  2. Phoenix
  3. Bucovina
  4. Trooper
  5. Truda
  6. Bosquito
  7. COMA
  8. Alternosfera
  9. Pasarea Colibri
  10. Vita de Vie
  11. Kempes
  12. E-an-na
  13. Fara Zahar
  Bani sunt. Trebuie vointa. Gusturile nu se discuta, dar se educa. In plus, multe formatii au un pret destul de accesibil (daca la asta va tot sta gandul $$$), spre deosebire de ce “artisti culturali” si “de duzina” au tot dat navala in ultimii ani.

 4. Trupa Rustrans sa vibreze !
  Parcurile ptr bebelusi si copii sa fie modernizate!
  DANSATOARELE SI PE AIA CARE SE PREFAC CA NE CANTA ii putem vedea la tv 😉

 5. Nu avem un parc civilizat pt copii, centru orasului este o mizerie, strazile sunt ,,varza,, dar o sa ne cante muzica. Propun ca in fiecare an de zilele Buhusiului, primaria sa ne incante cu o inaugurare, o investitie pt oameni.

 6. Eu ma gandeam ca bine ar mai fi sa vina o trupa care sa asfalteze strada bodesti. Se pare ca la licitatia care a avut loc nu s-au inteleles la comision si sa anulat ;). Prietenii stiu de ce.

 7. Ar fi bine ca artistii sa fie mai intai plimbati prin acest orasel mizerabil,plin de gropi si daramaturi,plin de prostie , lipsa de bun simt si educatie,precum si tiganeala si multe altele.
  Sa vedem atunci daca acesti artisti mai aleg sa cânte si sa ia banii de la niste sarantoci …..cum se pretează
  Buhusul!

 8. Sunt de acord cu Andra și Rareș care au propus să urce pe scenă, indiferent unde va fi instalată această scenă, talente buhușene și ca să completez, participanții să fie de toate vârstele și spectacolul să cuprindă atât muzica ( ușoară, populară, folk) cât și dansul (individual sau de grup, coregrafic, dansuri populare) …
  Din câte îmi aduc eu aminte, copil fiind, bâlci era și este adevărat că era localizat la marginea orașului. Se organiza de pe vremea când nu toate străzile erau asfaltate, nu aveam gaz metan oraș, cablu Tv, Internet Wi/fe… erau 20.000 de locuitori prezenți în oraș pentru care cele 2/3 zile pe an erau speciale. De câțiva ani faptul că se organizează și un spectacol este bine dar trebuie să se țină cont de cheltuielile pe care Administrația locală le poate suporta. Este asemănator cu situatia când cineva vrea să meargă în concediu și dacă nu iși permite să se cazeze la hotel, ” se va caza” în cort. Important e că va pleca totuși in concediu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here