Trupă de teatru la Clubul Elevilor Buhuși

3.554
Clubul Elevilor a înființat o secție de teatru la Buhuși. Cursurile sunt susținute de profesor coordonator Ștefan Zaharia și se desfășoară într-o sală a Grădiniței nr 6, o sală proaspăt amenajată și dotată cu o scenă, cortină, draperii, lumini speciale și un loc de schimb pentru elevi.
teatru2
“Sala a fost făcută cu ajutorul unor prieteni ai teatrului din Buhuși prin sponsorizări. Am inaugurat sala pe 19 decembrie cu spectacolul “Muzeul satului”. La inaugurare a avut loc și sfințirea sălii de către protopopul Vasile Cozma, iar în public s-au regăsit profesori, elevi dar și primarul Ionel Turcea și inspectori de la ISJ Bacău. Din cauza numărului mare de participanți, spectacolul s-a jucat de două ori la rând cu sala plină”,  ne-a declarat actorul Ștefan Zaharia, coordinatorul proiectului.
Intenția acestui club, aflat sub patronajul Palatului Copiilor Bacău, este de a iniția tineri și de a aduce spectacole pe scena cea nouă.
Avem în plan sa aducem la Clubul de la Buhuși câțiva actori de la București pentru un workshop,  schimburi de experiență cu unele cluburi de la Iași și Bacau dar și participarea anul acesta la câteva festivaluri de specialitate. – a conchis Ștefan Zaharia.
Cursurile sunt gratuite și se pot înscrie elevi cu vârsta cuprinsă între 11 și 19 ani.
teatru1
teatu3

3 COMENTARII

 1. Sa elucidam misterul zic :))
  Este simplu, am terminat facultatea de Geografie unde am urmat un curs de Pshipedagogie .. acolo inveti CUM sa predai elevilor, sa faci o pragrama si proiect de lectie etc.
  Dupa ce am terminat facultatea.. Ghici ce? Eram profesor de,,,, Geografie:)))
  Dupa terminarea Facultatii de Arta Actorului m-am inscris la Modulul Psigopedagogic de Teatru de la Iasi si mi-au echivalat modulul unu si 2… Ghici ce? Sunt profesor de Actorie:))))))))
  URAAA!!!!=)))))

  Ti-as mai spune si alte cateva lucruri pe care le mai fac dar vreau sa fie surpriza pentru viitorul apropiat daca dai like paginii mele Stefun de pe facebook 😉

  PS: Cand eram mai mic eram zugrav la bunica la curte, se pune?:)))

 2. Astazi am avut privilegiul sa merg la un spectacol sustinut de elevii inscrisi
  la cercul de actorie ,coordonat de Stefan Zaharia.
  “JOS PALARIA !”
  M-au impresionat “actorii” elevi de la liceu care si-au luat rolurile in serios,elevi care in loc sa bata cafenelele,sa ocupe bancile imprastiind coji de seminte se aduna intr-un loc unde fac ceva…altfel decat altii .
  M-a impresionat seriozitatea lui Stefan,pentru ca e un lucru mare sa poti tine in frau adolescenti de 16-17 ani.
  M-a impresionat sala amenajata de Stefan,l-am vazut varuind,vopsind ,construind scena…
  Deci Stefane,noi care stim ce faci te apreciem! Lasa ” gura targului”….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here