Trei zile de festival muzical la Buhusi

4.152

A XV-a editie a festivalului muzical interjudetean „Mihai Drimbe” va fi gazduita de buhuseni in zilele de vineri, sambata si duminica. Vineri vor evolua formatiile scolilor „Mihai Eminescu” si „Mihail Andrei” Buhusi. Pe aceeasi scena, spectatorii vor aplauda gala laureatilor editiei a IV-a a Festivalului National al Filmului de Comedie pentru Liceeni. Vor fi rulate patru filme. A doua zi, spectatorii vor aplauda formatii ale C.N. „Sf. Iosif” Bacau, C.N. Pedagogic „Stefan cel Mare” Bacau, ansamblului „Privighetorile Zeletinului” Podu Turcului, Clubului Elevilor Buhusi si scolii „Ion Simionescu”, Liliecii de Sus – Hemeiusi. Duminica vor evolua formatiunile artistice ale scolilor Oituz, Sascut, „G.M. Cancicov” Bacau, Luizi Calugara, „Alexandru Safran” Bacau, dar si ale Clubului Elevilor din Moinesti. Cosmin Timofte, Briana Olteanu, Aftanase Daria (in varsta de patru ani si jumatate…), Ana Maria Anton – elevi ai profesoarei Maria Salaru, de la Scoala Populara de Arta – vor incheia spectacolul. Organizatorii manifestarii – Asociatia Renasterea Buhusi, CL Buhusi, Colegiul „Ion Borcea” Buhusi – spera ca si aceasta editie sa fie un succes.

 

I. Fercu – desteptarea.ro

2 COMENTARII

  1. poate mai auzimi si alceva nu de festivaluri si altele prosti macar sa dea demunca sau sa faca ceva pt orasul buhusi si pt tineretul din buhusi nu sa lase tineretul sa lece in afara tari sa se chinuieasca si sa stea in orasul nostru natal

  2. sa nu fim rai. Si festivalurile sunt bune la ceva .dar in legatura cu locurile de munca sant de acord.a ajuns un oras pustiu dupa cate inteleg si saracia este in floare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here