Trei copii din Buhusi- Bacau, lasati nesupravegheati, au murit intoxicati cu fum într-un incendiu

1.332


Incendiul a fost stins de vecini, care spun ca nu este prima data când se intampla acest lucru. “Acum o luna de zile a mai luat foc aici. Dar atunci au avut noroc ca am fost acasa si eu si vecina. Si am vazut fum si mi-am dat seama, ca ea lasa mereu copiii în casa si mi-am dat seama. Am spart, am intrat, i-am scos. Acum a fost prea târziu”, a declarat o vecina.

Vecinii au sesizat pompierii care s-au deplasat la fata locului. “Din pacate, în momentul sosirii la fata locului a Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Buhusi a gasit trei minori intoxixcati cu fum, din pacate decedati, ei fusesera evacuati de vecini.  Din informatiile pe care le-am obtinut de la colegii de la Politie si de la vecini, s-ar parea ca parintii, ambii, nu erau nici unul acasa.” , a spus maiorul Ilie Halasanu, ofiter la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Din primele cercetari, se pare ca focul a izbucnit de la jarul aprins cazut pe materiale combustibile, dintr-o soba improvizata. Parintii celor trei fetite sunt cercetati acum de Politie. Politistii au întocmit dosar de cercetare penala cu privire la moartea celor trei minori, iar pe parcursul cercetarilor se va stabili cu exactitate în ce masura parintii se fac vinovati de decesul copiilor. Cele trei fetite aveau vârsta de un an si jumatate, patru, si cinci ani.

realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here