Trei buhușeni au furat o mașină care avea cheile în contact și au vândut-o cu 700 de lei

6.472

Polițiștii au depistat trei bărbați, bănuiți că ar fi sustras un autoturism lăsat neasigurat și cu cheile în contact. Cei trei au fost reținuți și vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

La data de 05 septembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipului Bacău au depistat trei persoane de 17, 19 și 41 de ani, bănuite de furtul unui autoturism.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 30/31 august a.c., cei trei, din orașul Buhuși, s-au deplasat în municipiul Bacău. În jurul orei 03.30, în timp ce se aflau pe strada Gării au observat un autoturism parcat, care avea geamurile coborâte şi cheile în contact.

Cei trei au profitat de această situație și au sustras autoturismul, după care s-au deplasat în orașul Buhuși. A doua zi, bărbatul de 41 de ani a vândut autoturismul într-o comună din județul Neamț, pentru suma de 700 de lei.

Față de cei trei s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here