Traversarea neregulamentara l-a bagat in coma

2.682
strada Libertatii

Un barbat de 60 ani a fost ranit grav pe str. Libertatii din orasul Buhusi, dupa ce s-a angajat neregulamentar in traversarea strazii. Ioan V. fost lovit de autoturismul condus de Iulian S., 27 ani, din municipiul Piatra Neamt. Victima a fost transportata initial la Spitalul Buhusi, fiind transferat ulterior la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Aici a fost diagnosticat cu “traumatism cranio-cerebral acut deschis, plaga parietala stinga, fractura antebrat sting, coma grad IV”. Atit victimei, cit si conducatorului auto le-au fost recoltate probe biologice de singe in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar penal.

Ramona IONESCU – ziaruldebacau.ro

5 COMENTARII

  1. Poate acest ioan v…ar mai fi avut o sansa la viata daca medicii de pe ambulanta nu l-au fi lasat sa zaca intins pe strada timb de 10 minute,crezand ca e mort.Nu mai zic de agentii de politie,care faceau glume pe seama victimei pe care o credeau moarta.A fost nevoie de un trecator sa vada ca victima avea puls si sa le zica medicilor de pe ambulanta.Poate aceste 10 minute cat a zacut acolo jos contau mult pentru acel om.D-ZEU sa-l odihneasca!

  2. Eu cred ca vierme comunist este o expresie prea blanda pentru acest daca se poate numi om -tit silviu(cu litere mici).Daca esti o scarba toata viata pana la urma toate rautatile se intorc impotriva ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here