Traversare neregulamentara cu consecinte grave

1.878

Vasile S., de 46 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea la data de 19.08.2012, în jurul orei 10.42, un autoturism pe DN 15, la ieșirea din orașul Buhuși l-a surprins și accidentat pe Mihai D., de 85 de ani, din Buhuși, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma impactului victima a fost transportată la Spitalul Buhuși unde a decedat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

2 COMENTARII

  1. poi dosar penal se face oricum doar ca la finalizare se dispune neinceprea urmarii penale. nu sunt politist de meserie dar eu asa vad logica. banuiesc ca nu se poate face o ancheta decat daca exista deschis un dosar. doar ca in momentul in care politia zice ca soferul nu e vinovat, se inchide dosarul cu N.U.P.

  2. la orice accident soldad cu victime sau morti se deschide dosar penal. dupa care se face o expertiza ,se verifica soferul cu etilotestul, se stabileste viteza cu care circula masina , masina se duce la expertiza tehnica sa se vada daca nu are vreo defectiune la sist de franare etc si daca se constata ca masina e in regula si viteza era corespunzatoare iar soferul nu era sub influenta alcoolului atunci se da nup

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here