Școala începe ONLINE la Buhuși, în toate unitățile

2.371

Potrivit Ordinului comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății, publicat astăzi, la ora 14, școala și grădinița încep, luni, pentru toți copiii, iar orele se vor ține fizic acolo unde rata de vaccinare a personalului este mai mare de 60%. 

Liceul Teoretic „Ion Borcea”, Corpul A

La Buhuși, toate unitățile școlare vor începe ONLINE, întrucât niciuna nu îndeplinește pragul de vaccinare de 60% a profesorilor și cadrelor didactice auxiliare și nedidactice.

Procentele cel mai apropiate de prag le au Liceul Teoretic „Ion Borcea” (57,33%) și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” (56,45%). Dacă vor depăși pragul de 60%, cu schema completă, până vinerea viitoare, elevii se vor întoarce în bănci.

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”

Celelalte unități de învățământ de pe raza localității au procente mult mai scăzute: 36,54% pentru Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” și 22,64% pentru Școala Gimnazială „Mihail Andrei”.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [18.58 KB]

1 COMENTARIU

  1. Cind profesorii care au un grad de educatie mai inalt(se spune) nu stiu sa faca diferenta dintre beneficiele unui vaccin si stirile false despre vaccin, ne mai intrbam de ce avem 44%copii analfabeti functionali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here