Tigari de contrabanda gasite la Buhusi

3.099

In urma unor informatii, politistii de la Ordine Publica impreuna cu cei de la Directia de Investigare a Fraudelor au efectuat un control in incinta unui magazin de pe strada Libertatii, zona garii. Politistii au gasit un numar de 15 pachete de tigari Viceroy cu timbru de Ucraina.

Numarul de pachete de tigari de contrabanda gasite fiind sub 500, proprietarul magazinului va suporta o amenda contraventionala de maxim 20 000 lei. Tigarile in cauza au fost ridicate de politistii buhuseni si predate lucratorilor vamali de la Bacau. Avand in vedere ca proprietarul magazinului se afla la a doua asemenea fapta, primind o amenda de 10 000 lei in urma cu cateva luni, este probabil ca de aceasta data amenda sa fie maxima.

In aceeasi vizita in magazinul respectiv, politistii buhuseni au observat ca marfurile alimentare erau tinute in conditii neregulamentare din punct de vedere sanitar si au sesizat DSVSA Bacau. Dupa constatatea neregulilor de catre reprezentantii DSVSA, acestia au aplicat o amenda contraventionala de 600 de lei, conform HG 984/2005 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here