Terenul de sport sintetic de la Școala nr. 2 a fost finalizat

2.466

Primul teren de sport sintetic din orașul Buhuși a fost finalizat, recepția având loc joi, 25 iunie.  Investiția a fost realizată de Primăria Buhuși, din fonduri proprii.

Înainte, terenul de sport era din bitum, în pantă, cu multe zone degradate și reprezenta un pericol pentru elevi.

foto Facebook / I love Buhusi

După modernizare, terenul are suprafață sintetică, gard nou, plase de protecție și nocturnă. Terenul de joc va putea fi închiriat și de cetățeni, tarifele urmând a fi stabilite de conducerea Școlii Nr. 2 și Consiliul Local.

foto Facebook / Vasile Zaharia

Terenul a fost realizat de firma buhușeană SC ROAN INVEST SRL. Aceeași societate a câștigat, recent, licitațiile de modernizare a școlilor Ștefan cel Mare și Mihail Andrei. La aceste școli, din fonduri europene, clădirile vor fi reabilitate complet, terenurile de sport vor avea suprafață sintetică, iar sala de sport a școlii Mihail Andrei, nefuncțională de peste 10 ani, va fi adusă la standarde actuale.

La acest moment, Școala Gimnazială Nr. 2 din Buhuși se află în plin proces de modernizare și dotare, fondurile venind prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL2). Proiectul este finalizat în proporție de 95%. În locul clădirii fostului Atelier se construiește o grădiniță cu 4 săli de clasă, tot cu fonduri PNDL2.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here