Telefon furat de catre un coleg de clasa

3.299

In cursul zilei de miercuri, 24 octombrie, o eleva din clasa a X-a a Colegiului Tehnic “Ion Borcea” a reclamat la sediul Politiei Buhusi ca un coleg de clasa i-a sustras telefonul mobil. Politistii s-au deplasat la cladirea B (Scoala Profesionala) a colegiului si l-au adus la sectie pe B.M.A, in varsta de 16 ani. Initial nu si-a recunoscut fapta, dar intr-un final le-a povestit politistilor ca i-a furat telefonul si apoi l-a vandut. Acesta a fost recuperat de politistii buhuseni.

“L-am adus la sectie pe B.M.A, elev la Colegiul Tehnic “Ion Borcea” Buhusi, in urma unei plangeri facute de o colega de clasa care sustinea ca acesta i-ar fi sustras telefonul mobil intr-un moment de neatentie. S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de „furt calificat”, fapta prevăzuta si pedepsita de art. 208-209 Cod Penal, dosarul urmand a fi predat Parchetului de pe langa Judecatoria Buhusi. Parintii elevilor ar trebuie sa isi ia masuri de precautie si sa nu-si lase copiii la scoala cu telefoane scumpe, bijuterii sau alte obiecte ce i-ar putea tenta pe hoti.” – a declarat pentru Buhusi.NET  Inspectorul Principal Florin Vizitiu.

 

7 COMENTARII

  1. Plangerea a fost facuta la inceputul lunii octombrie si miercuri a fost recuperat telefonul de catre politia Buhusi. Nu ca miercuri a fost facuta plangerea si tot miercuri s-a recuperat prejudiciul.

  2. da ,si mie mi-a furat B.M.A (BADITA MIHAI ALEXANDRU) telefonul si mi l-a vandut, i-am facut reclamatie si nu am avut ce sa ii mai fac….. atentie cetatenilor din buhusi este un pusti periculos si materialist in adevaratele sensuri ale cuvintelor “periculos” si “materialist”
    bine ca s-a anuntat .
    toate cele bune !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here