Tantarii invadeaza scarile de bloc

2.599

tantari

Odata cu venirea caldurii, buhusenii s-au trezit cu mii de tantari in scarile blocurilor. Acest lucru este favorizat mai ales de subsolurile inundate cu apa, un mediu propice pentru aparitia si dezvoltarea acestor insecte. Cele mai afectate zone par strada Nicolae Balcescu si cartierul Cornisa.

Pentru a scapa de aceasta problema, Petrariu Ion, administratorul firmei de dezinsectie si deratizare SC Rentokill SRL Buhusi le recomanda locatarilor sa scoata apa din subsoluri si sa inceapa un tratament de dezinsectie si dezinfectie cu o firma specializata.

“Tantarii au devenit o problema destul de suparatoare in multe zone din Buhusi. Orasul neavand tratament complet cu avionul, dar si datorita multor subsoluri inundate cu apa, aparitia si dezvoltarea roiurilor de tantari era inevitabila.” a mai spus domnul Petrariu.

Bolile pe care le pot transmite sunt multiple precum malaria, febra galbena, encefalita japozena, dar cel mai cunoscut este virusul West Nile, anul trecut inregistrandu-se cinci decese in tara noastra.

In atentia locuitorilor afectati de aceasta problema, numarul de telefon al societatii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare SC Rentokill SRL Buhusi este 0747 941 650, administrator Petrariu Ion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here