Tânăr de 27 de ani, arestat la domiciuliu, principalul suspect într-un caz de de tâlhărie și viol asupra unei bătrâne de 86 de ani din Blăgești

1.968

Polițiștii din Buhuşi au depistat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi viol, asupra unei bătrâne din comuna Blăgeşti. Tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 12 martie a.c., polițiștii din Blăgeşti s-au sesizat din oficiu despre faptul că o bătrână de 86 ani ,din localitate, ar fi fost agresată în locuinţa sa de către o persoană necunoscută care i-ar fi sustras o sumă de bani.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 11/12 martie a.c, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuinţa bătrânei şi prin exercitare de acte de violenţă ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta şi i-ar fi sustras suma de 250 lei şi un telefon mobil. În urma activităţilor de investigare desfăşurate, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei bănuite de comiterea faptelor, respectiv, un tânăr de 27 de ani, din localitate, persoană aflată în măsura preventivă a arestului la domiciliu.

De asemenea, s-a stabilit că, cel în cauză ar mai fi sustras, în aceeaşi noapte, din anexa locuinţei unui tânăr de 26 de ani, o drujbă, în valoare de 2000 de lei pe care poliţiştii au recuperat-o şi au restituit-o păgubitului.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Comunicat IPJ Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here