Talhar prins in flagrant de politistii buhuseni

2.380

La data de 11.06.2012, în jurul orei 07:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Buhuşi l-au surprins în flagrant în zona străzii Ion Borcea, pe Floria D., de 19 ani, din comuna Blăgeşti, în timp ce îi smulgea geanta de pe umăr Mariei H., de 55 de ani, din Buhuşi.

 Poliţiştii au procedat la urmărirea şi prinderea lui, iar prejudiciul în valoare de 100 de lei, a fost recuperat. Tânărul de 19 a fost condus la sediul Poliţiei în vederea cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au mai stabilit că tânărul în cauză, a comis alte trei tâlhării în orașul Buhuși. Suspectul acționa la primele ore ale dimineții și își alegea victime din rândul persoanelor de sex feminin cărora le smulgea poșetele.

O parte a prejudiciului a fost recuperat, iar faţă de Floria D. a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi cu propunerea de arestare preventivă.

4 COMENTARII

  1. ce d***u sa mai gasesti in geanta unei babe???mai bine spargi o banca,ca tot atatia ani ii da…..da ce d***u sa mai gasesti si la banca?????a gandit bine baiatul…daca la banca
    nu era nimic,macar la baba tot gasea ceva maruntis….oricum nu e primul si nici ultimul
    caz…..vor mai fi si vor mai fi…….depinde de zona euro!!!!!fereasca dumnezeu de mai rau….
     

    • Baba avea cei mai putini bani, o victima avea 350, alta 200,babuta 100 , egal 650 salariu muncit intr-o luna. Este timpul prasitului s-ar gasi ceva de muncit cinstit.

  2. UN STAT IN CARE, SA FURI GEANTA UNEI BABE, SA MORI PE TRECEREA DE PIETONI, SA INTRI IN CRASMA LA PRIMA ORA A DIMINETII, SA NU FACI NIMIC SI SA IEI AJUTOR SOCIAL, ESTE CEVA NORMAL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here