Tahlarie ca in filme la Blagesti

5.210

O femeie din Poiana Negustorului, abia intoarsa din Italia, nu a avut parte decat de cateva ore de liniste acasa. Aceasta a fost atacata in propria casa de indivizi necunoscuti, totul avand un scenariu demn de filmele holiudiene. Patru barbati au dat foc unul grajd din curte pentru a-l determina pe sotul femeii sa iasa din casa. Acesta a fost momentul cand au trecut la atac. Hotii au reusit sa fuga cu cu 4500 de euro si 500 de lei.

Mai multi politisti din localitate si de la Buhusi, ajutati de mascati si coordonati de un procuror, au efectuat mai multe perchezitii pentru prinderea suspectilor. Doi dintre ei au fost depistati si dusi la audieri, insa se fac cercetari pentru identificarea celorlalti si recuperarea banilor.

6 COMENTARII

  1. bai Fratilor .. PUIU .. respectiv ..Ionut .. in primu rand cand cititi un articol , cititi-l tot k sa intelegeti k abia venise din Italia .. .. si in al doilea rand .. asta nu e oras .. e un sat 😐

  2. da tu…ala mai <> ”politia e de vina”!!!! -mai taimpitule vrei ca politia sa pazeasca fiecare curte?! si orasu…- prostii ca tine contribuie la distrugerea lui!

  3. eu ma gandeam sa vina toti cei 30 si ceva din toti politistii din cadrul politiei buhusi sa isi rupa cate o mana cate un organ sa il scoata si sa lese la casa fiecarui buhusean sa il pazeasca. Oameni buni la politia buhusi e o singura patrula de ordine publica pe un schimb adica 8 ore, care de multe ori e formata dintr-un polist si un gardian scuzati politist local :)) ce poate sa faca 2 oameni. Astept un raspuns inteligent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here