Surse: Gazul revine mâine dimineață la Buhuși

1.650

În această după-amiază, locuitorii din Buhuși au rămas fără gaz metan din cauza unor probleme din instalație. Din motive ce nu au fost explicate, pe instalație a pătruns aer. Mai multe străzi din municipiul Bacău sunt afectate de această problemă.

Surse din cadrul TransGaz au afirmat că alimentarea cu gaze naturale va reveni la normal abia mâine dimineață la Buhuși.

Comunicatul oficial DelgazGrid, ora 17:00:

Intreruperi temporare a alimentării cu gaze naturale

Pe fondul unui incident produs în sistemul național de transport gaze naturale, ne confruntăm cu sistări neplanificate de gaze naturale pentru consumatorii din Buhuși și zona metropolitană Bacău.

Până la remedierea acestei situații, alimentarea cu gaze naturale a fost întreruptă pentru toți utilizatorii din orașul Buhuși.

Echipe ale Transgaz S.A. și Delgaz Grid S.A. lucrează pentru remedierea situației, fiind preconizată o perioadă mai lungă de timp pentru rezolvare.

Pentru a evita orice risc, compania solicită consumatorilor să închidă toate aparatele ce folosesc gaze naturale, iar după reluarea distribuţiei, care se va realizat treptat, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau
0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here