7 COMENTARII

  1. E jaleeeeee si plans cu vorbe in orasul asta cand vine vorba de drumuri si parcari, mergi cu masina in service cam la 2 luni ca te lasa pivot, bara, bieleta, etc, toate de la drumuri.Au facut cu sens unic, nimic rau, dar sa le repare pe toate, aia de la piata e jale, rupi masina, la fel 8martie, varianta voioaga pe care s-ar putea circula si descongestiona centrul la ore de varf, nik nu se face cu cap in orasul asta.Vai de noi, saraci, fara servicii si fara conducere.De fapt sunt acolo cei cu tupeu nu cu multe in cap(bune si pentru cetateni).

  2. LAS CA TREC ANI SI VINE IAR PERIOADA CAMPANIEI CAND SE PROMITE LAPTE SI MIERE SI I-SI MAI ALEG INCA ODATA CIUMPALACII FAVORITUL, CARE VA FI TOT ASTA DE ACUM CA DE MAI ESTE CEVA DE CONCESIONAT ,DE CUMPARAT ,VREUN SPATIU PUBLIC ,VREO LUCRARICA ACOLO CEVA SA SE MAI LINGA SI EI PE BOT CA NUMAI CU AFACERILE E GREU CA TINE ROMANUL BANUL LA PUNGA NU-L MAI ARUNCA PE GEAM.

  3. ooooooooooo,asta nu-i nimic ……stai sa vezi parcari pe strada 1 mai,de la B.C.R. pana la sala polivalenta,sa vezi ce slalom printre masini faci….dar asta e…..fara comentariiiiiiiiiiiiiii….

  4. politia rutiera?? o gluma. ca dealtfel mai toata politia romana. fiecare opreste/stationeaza unde il taie capul. pe trecerile de pietoni, pe locurile rezervate persoanelor cu handicap, pe spatii verzi, etc. te si mira inventivitatea unora. d-le. primar, amenzile de circulatie sunt o sursa buna de venit la bugetul local. sau poate aveti prea multi bani in “visterie”. sa nu suparam electoratul? posibil. d-lor. potitisti! mai lasati masina si luati orasul la talpa. poate veti sesiza aspectele sesizate de noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here