Succesul elevilor de la Scoala “ Mihai Eminescu “ Buhusi la Festivalul International de Stafete, Parcursuri Aplicative si Dans "Fair- Play"

3.692

Competitia, devenita traditionala, s-a bucurat de o participare numeroasa a echipajelor din Romania, Republica Moldova si Ungaria. În cadrul acestui festival s-a desfasurat un concurs de stefete unde ambele echipe ale scolii “Mihai Eminescu” au ocupat locul I, concurând cu adversarii din celelalte tari, iar dupa amiaza a avut loc concursul de dans în cadrul caruia si-au demonstrat talentul artistic, ambitia si progresul prin pasi de dans, obtinând din 16 echipe participante, tot locul I.

“Am avut deosebita placere de a participa cu doua echipaje de elevi la Festivalul International de Stafete, Parcursuri Aplicative si Dans “Fair- Play” organizat la Vaslui in perioada 19-21 nov. 2010 editia a IX- a, sub inaltul patronaj al Federatiei Romane Sportul Pentru Toti, in parteneriat cu Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti, Colegiul Economic “Anghel Rugina” Vaslui, Palatul Copiilor Vaslui, Grupul Scolar “Stefan Procopiu” Vaslui, D.S.J. Vaslui, I.S.J. Vaslui”- , a spus profesoara Dumitrache Ana Maria, coordonatoarea echipajului buhusean.

Tuturor li s-au acordat diplome, cupe, tricouri, ecusoane, fanioane.
Festivalul “Fair- Play” a ramas o amintire frumoasa in inima tuturor. S-au legat noi prietenii, s-au stabilit noi punti de colaborare intre oameni din diferite colturi ale lumii.

Cateva imagini cu deschiderea competitiei, intrecerea copiilor si dansurile copiilor fac cât o mie de cuvinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here