Strategii pesediste definitivate in codrii Runcului

3.842

Staful judeţean pesedist s-a întrunit, la vreme de seară, în zona Runcului, Buhuşi, unde a finalizat strategia pentru alegerile parlamentare din Colegiul senatorial nr. 4.

N-au lipsit liderii Viorel Hrebenciuc, Dragoş Benea şi Dumitru Brăneanu. La întâlnire au fost prezenţi şi toţi primarii U.S.L. din acest colegiu, numărul participanţilor ridicându-se la peste o sută. Damian Drăghici şi Lucian Şova, candidaţii pentru fotoliile de senator şi deputat, au fost prezentaţi de Viorel Hrebenciuc într-o manieră elevată, pragmatică. Primarul Ionel Turcea, gazda întâlnirii, a nuanţat alte aspecte ale personalităţii celor doi. Candidaţii şi-au exprimat credinţa în victoria U.S.L. în aceste alegeri, inclusiv în victoria lor personală. „În principiu, strategia noastră era definitivată, ne-a spus gazda întrunirii, primarul Ionel Turcea. În seara aceasta am avut o întâlnire de socializare. Aţi auzit, desigur, spuse cu hotărâre, de mai multe ori, vorbele <> Argumentele şi faptele noastre vor convinge”.

Nota bene, participanţii n-au aruncat, aşa cum e obiceiul la români, vorbe grele către adversarii lor politici. Mai mult, nici nu i-au amintit în discursurile lor.

7 COMENTARII

 1. Buna ziua,

  Se pare ca va fi o competitie interesanta al Buhusi cel putin. ARD Buhusi va avea o atitudine demna in campania de la parlamentare dupa cum a a avut si la locale. Speram sa fie o competitie pe proiecte legislative.. (desi dupa cum bine spunea cineva.. la Buhusi nu exista vot politic).. pentru ca in parlament se fac legi… sau cel putin asa ar trebui. Ar fi bine ca oamenii sa-i aleaga pe cei mai buni si priceputi, cu mai multa experienta in administratie si in domeniul juridic.

  Toate cele bune si Fairplay
  ARD Buhusi,

 2. Surprinzator si interesant candidatul pt Senat !  Aceasta abordare de campanie ma poarta cu gandul la unul dintre parintii liberalismului in gandirea politica si la arhicunoscutele sintagme “starea de natura”  si “bellum omnium contra ommnes” . Ma refer la filozoful Thomas Hobbes (1588-1679) si la lucrarea sa “Leviathan” care e considerata punctul de pornire al trecerii de la sabie la cuvant ca principala arma politica !

 3. Buna ziua,

  O intrebare : Titlul articolului.. nu ar fi trebuit sa fie ceva de genul… strategii USL-iste definitivate… .. sau PNL Buhusi nu participa ? Totusi sunt colegii dumneavoastra de alianta si ar fi fost frumos si corect sa ii implicati si pe dumnealor. Cred si sunt sigur ca desi la locale au fost divergente majore intre PSD si PNL.. acum cei din PNL isi vor fi dat seama ca au gresit atunci si nu cu capul plecat ci cu demnitate vor merge la vot si vor vota candidatul PSD pe care si-l doresc atat de mult (de ce un partid liberal poate fi reprezentat de un membru PSD). Abia acum se va vedea si ne vom convinge daca la Buhusi a fost o batalie adevarata intre PNL si PSD sau a fost una de fatada.

  Oricum cred ca si PNL merita nominalizat ca doar face parte din USL (cred ca a fost o scapare).

  Toate cele bune…. si acum chiar ca merge :
  Iarna (la parlamentare) nu-i ca vara (a se vedea localele)

 4. Dupa 20 de ani dormiti de Hrebenciuc in parlament judetul Bacau a inflorit .Votati inca 4 ani clica lui si o sa va fie la fel de bine ca pana acum. Romania a devenit un stat mafiot in ultimii 22 de ani condus de gasti cu nume de partid .

  • Pai problema e ca nu a dormit deloc , cum te gandesti ca ar putea dormii ” tatuca combinatiilor”. Poate nu stiai cine e combinatorul sef ! Iar asta cu candidatura de la senat e alta combinatie de succes , ai sa vezi asta la alegeri .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here