Stofe Buhusi a fost pe profit in primul trimestru

5.289

Societatea Stofe Buhusi a incheiat primul trimestru al anului cu un profit, din exploatare, de aproape 255.000 de lei. Rezultatul a fost afectat, insa, de pierderile financiare de 107.831 de lei, care au redus profitul la ceva mai mult de 147.000 de lei. Acest indicator se raporteaza la o cifra de afaceri de aproape 950.000 de lei, la venituri totale de aproape 1,2 milioane de lei, dar si la cheltuieli totale de peste un milion de lei.
Societatea produce tesaturi din lina pieptanata si cardata si, din 1990, functioneaza ca societate comerciala pe actiuni. Pachetul majoritar de actiuni apartine Asociatiei “Stofe Buhusi” si reprezinta 51% din capitalul social. Un pachet important de actiuni detine, aici, si Societatea de Investitii Financiare Moldova Bacau, acesta fiind de 16,22% din capitalul social. Segmentul ei de piata a scazut dramatic, in ultimii douazeci de ani, iar fabrica se confrunta si cu o concurenta acerba venita de la producatori din China si alte tari asiatice.

Petru DONE – ziaruldebacau.ro

5 COMENTARII

  1. N-ar fi mai bine sa aiba vreo 5-6000 de angajati si sa exporte stofe si paturi de calitate, cum facea odata ? … Buhusiul e un oras frumos si merita! Daca ar fi cineva cu suflet care sa se implice cu adevarat in gasirea unei solutii,ceva, atunci aceasta fabrica ar putea sa reinvie.

  2. Luati, mai, banii pe actiuni si topitii in 2-3 zile !!! BRAVO !!! Pe urma asteptati somajul, pe urma se termina si asta si muriti de foame ! Nu-i bine daca ar putea sa se refaca fabrica asta, ca ar trebui sa munciti si nu sunteti obisnuiti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here