8 COMENTARII

 1. Oare de ce sa discutat pe la colturi de cum sa concesionat spatiul F.P.B.Se stie cum acei zisi deschizatori de locuri de munca,au dat cu ciocanul in utilaje si au fost distruse,si vindute ca fier vechi.Nimeni nu sa sezizat ca acolo se distruge si se vinde fierul din acele utilaje,la care mii de oameni au mincat o paine???.Chiar nimic nu a mai fost bun?.E tragedie,de fapt cum sa petrecut cu toata industria noastra.La distrus ne pricepem,dar sa facem ceva,e dificil rau.

 2. Cand tot orasul manca o bucata de paine, plus toate comunele pana la bacau si piatra neamt,era ”buna” fabrica!!!!Dupa ce domnul director Irofte a futut milioane de dolari pe masini vechi care altii le aruncau prin italia,fabrica nu mai este buna!!!!Dar l-a luat cineva la intrebari pe banditul ala?NU!!Pentru ca toti au fost mana-n mana!!!Mama lor de BANDITI!Si acum se preocupa domnul primar!!E prea tarziu!Costa mai putin s-o darami si sa faci alta nou!

 3. Deabia acuma se poate gasi un loc si pentru cainii maidanezi din oras si sa nu zica cineva ca nu este.E prea mare locul ala care odinioara se numea fabrica sa nu se poata gasi o hala pentru a fi pregatita,cu putin efort,pentru a putea adaposti niste vietati.Acum ca este a primariei,se poate rezolva problema asata care,dupa unii,nu ar avea rezolvare.Un pic de initiativa domnilor.

 4. In sfarsit balul :)). Desi mi-ar fi placut la nebunie sa-l vad de la cap la coada, ma multumesc si cu atat. Felicitari celor ce au participat, castigatorilor dar mai ales celor ce au fost creierul acestui eveniment.

 5. In legatura cu , camerele de supravegheree… mai vor sa cheltuie alti bani
  dar camerele deja existente…de cant sunt amplasate sau folosit vreodata???
  De ce nu s-au ammendat cei care au devastat parcul dentrologic si fantana???
  sau fantana s-a stricat singura din cauza ca nu s-au bagat toti banii in ea sau nu s-a bagat tot cimentul???
  ce se rezolva daca se pun camere???
  ca oricum de rromi nu ia nimeni ( pt ca sunt mana-n mana cu … )
  cu banii de care dispuneti mai bine ati face clase de dans , de pictura …
  dar nu jos la clubul elevilo , sau mutati clubul sus in oras ( la cinema, sau aceasta este luata de vre-un mare afacerist din oras).mergem cu copii la piatra sau la bacau pentru 2 ore de dans , karate( si sa nu imi spuneti ca este karate jos ca…aste sunt antrenamente??? );faceti ceva si pt copii nostri

 6. Domnilor,va rog sa va opriti cu intoxicarile.O simpla cautare pe google.ro -,,parcul industrial Buhusi” va poate edifica destul de concludent privind modul de de atribuire a contractului ,administrare a parcului pe timpul firmei Arres, etc.Un singur lucru este cert -de pierdut a avut numai CL si implicit cetatenii orasului Buhusi.In fapt au fost locuitori care au avut unele beneficii-romii din colonia Bistritei care au primit ajutoare materiale rezultate din demolarea cladirilor.Pretul acestor materiale=voturi .Voturi pentru cei aflati la conducerea actuala a orasului si care nu ezita sa apara de fiecare data in fata noastra sa ne explice maretele lor realizari din punct de vedere politic.O sa vina timpul cind si cei din Buhusi vor intelege ca intentionat sunt tinuti saraci-pentru ca votul lor sa fie cit mai usor si mai ieftin de cumparat.

 7. Da ati dat niste caramizi,atat in rest ati furat tot, tot fierul l-ati scos prin spatele fabricii cu camioanele…si ati demolat cladiri in buna stare de functionare….

 8. hai ma primare ,gandeste mai bine cum sa-ti termini tu toate afacerile tale si pe urma daca mai timp si ptr. saracii oameni din buhusi sa ne anunti si pe noi ca suntem tare curiosi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here